"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: ארגנטינה ומסי יפגשו את ישראל למשחק ידידות ביוני
בתקשורת דווח כי מסי וחבריו צפויים לפגוש את הכחולים-לבנים באירופה כחלק מההכנות לקראת המונדיאל בקטאר בחורף הקרוב
לאו מסי ונבחרת ארגנטיה. יפגשו את ישראל | צילום: עמי שומן

דיווח: ארגנטינה ומסי יפגשו את ישראל למשחק ידידות ביוני

בתקשורת דווח כי מסי וחבריו צפויים לפגוש את הכחולים-לבנים באירופה כחלק מההכנות לקראת המונדיאל בקטאר בחורף הקרוב

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת ארגנטינה צפויה להתמודד מול נבחרת ישראל בתחילת הקיץ הקרוב כחלק מההכנות של לאו מסי וחבריו למונדיאל בקטאר, כך דווח הבוקר (שבת) בכלי התקשורת המקומיים. עוד דווח כי המשחק צפוי להתקיים ב-6 ביוני ולא מתוכנן להיערך בישראל, אלא באירופה.

עוד דווח כי האלביסלסטה שיפגשו את איטליה באצטדיון וומבלי ב-1 ביוני בתחילת החודש מחפשים עוד יריבה נוחה להכנה, ולכן בחרו בישראל בתור תרגול נוסף לקראת הגביע העולמי.

הקהל של ארגנטינה, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, ב-2018 מסי ושאר חבריו לנבחרת ארגנטינה היו אמורים להגיע לישראל לפני המונדיאל ברוסיה, אבל בעקבות לחץ מאסיבי מצד ארגון ה-BDS, בהתאחדות הארגנטינית החליטו לבטל את המשחק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...