"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עכשיו זה רשמי: הבת של חיים רביבו בזוגיות עם אישה
אחרי כל הלחשושים, מיי רביבו, שסירבה להצעת הנישואים מבן זוגה לשעבר - חובקת זוגיות חדשה עם אופל חזיזה, מעצבת תכשיטים צעירה • ומה היה לאמא שגית להגיד?
מיי רביבו. באמבטיה | צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

עכשיו זה רשמי: הבת של חיים רביבו בזוגיות עם אישה

אחרי כל הלחשושים, מיי רביבו, שסירבה להצעת הנישואים מבן זוגה לשעבר - חובקת זוגיות חדשה עם אופל חזיזה, מעצבת תכשיטים צעירה • ומה היה לאמא שגית להגיד?

רותם רוזנסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי כל הלחשושים, עכשיו זה רשמי.אחרי שסירבה להצעת נישואים ממי שהיה הבויפרינד שלה, הבת של כדורגלן העבר חיים רביבו, מיי רביבו, בזוגיות עם אישה - מעצבת תכשיטים צעירה העונה לשם אופל חזיזה.

מיי רביבו לא באמת צריכה הקדמות. היא רגילה לחיי הזוהר עם אבא שכבש כל יעד ככדורגלן, אמא מעצבת תכשיטים והיא עצמה כדוגמנית. אחרי שעברה לפרונט ובגדול ואחרי זוגיות עם גבר שכמעט הובילה לחתונה, בגיל 22 היא מאשרת זוגיות עם אישה והיא מאוהבת.
מיי רביבו. ההורים? מפרגנים, צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם
מיהרנו לאמת את הפרטים עם אמא שגית שאמרה שמבחינתה טוב לה כשטוב לבת שלה. אז הכירו את התוספת החדשה למשפחת רביבו.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אופל חזיזה. תבוא בשישי למפרום בבית משפחת רביבו?, צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...