"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איתי שכטר: "הילד רחוב שהייתי הפך אותי למי שאני"

איתי שכטר כדורגלן הפועל ב"ש ונבחרת ישראל הגיע לחופרת, רגע לפני שהוא הופך לפרשן כאן 11 למונדיאל • הנבחרות, המאמנים, הכוכבים, ואת מי הוא מחכה לפגוש בקטאר, בפרק החדש

,עודכן
0השמעה

"אני לא זוכר פנדל שנפלתי ולא נגעו בי, אני לא מתנצל על זה".
איתי שכטר כדורגלן הפועל ב"ש ונבחרת ישראל הגיע לחופרת, רגע לפני שהוא הופך לפרשן כאן 11 למונדיאל.

החופרת מארחת את איתי שכטר

"רציתי שכולם יידעו מי זה איתי שכטר", מספר החלוץ, שנזכר בילדותו ("הילד רחוב שהייתי עשה אותי מי שאני"), מדבר על משחקי כדורגל בשבת ("יש בכדורגל הרבה מאוד שחקנים שמתחזקים ואוהבים את בורא עולם"), וגם משחזר את הטעויות ורגעי השיא בקריירה שלו ועוד על המונדיאל שנפתח היום - הנבחרות, המאמנים, הכוכבים, ואת מי הוא מחכה לפגוש בקטאר, בפרק החדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר