ריטלין מספק אשליה של רוגע

 

ריטלין הוא סם נרקוטי ממכר ועצם השימוש בו, מלכתחילה, בעייתי וגרוע. בין שלל הבעיות ותופעות הלוואי הנגזרות מהשימוש בו, הוא פוגע במוח במקום לשפר את מצבו. נוסף על כך, המינון ההולך וגדל שבו הוא ניתן כיום לילדים מהווה סיכון כשלעצמו, משום שההתרגלות למינון מסוים שלו אינה מספיקה, ובשלב מסוים מתבצע מעבר לשימוש בתרופות פסיכוטיות.

למול זה, קיימים מוצרים בטבע שעליהם אני ממליצה לצורך טיפול בילדים היפראקטיביים, העשויים מעשבים ומצמחים טבעיים ובעלי השפעה ממתנת ומרגיעה. כבעלת ניסיון של עשרות שנים בתחום, אני עצמי הרכבתי פורמולה לעניין זה. זאת ועוד, יש חומר כימי ש"מטפל במוח" בשם לינצ'י - LINCHZHI, המבוסס על פטריות קיסר סיניות, אשר מטפל בשלל מצבים ולא רק בהיפראקטיביות, וכן פורמולה להרגעת מערכת העצבים, שעליה אני ממליצה. דברים אלו נהוגים בהרבה מקומות בחו"ל ויש להקפיד על שימוש בהם, בעת הצורך, ולא בריטלין.

מדוע, אם כך, בכל זאת יש אופנה לפנות לסם הריטלין המסוכן? במערכת החינוך המורים רוצים "שקט בכיתה". העובדה שהריטלין ירגיע אותו אך לא ישפר את קליטתו אינה מעניינם, כל עוד אין הפרעה למהלך השיעור הסדיר. בהשלמה לכך, גם בבית קיימת אותה גישה: הורים רבים אינם רוצים להתווכח עם ילדיהם אלא "קונים שקט" באמצעות סם מסוכן זה, שהוא, למעשה, אשליה חלולה.

הכותבת היא נטורופתית־הומאופתית ועוסקת ברפואה סיניתטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...