"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הראיון של גנץ אצל עודד בן עמי: אחד מרגעי השפל

הראיון של גנץ אצל עודד בן עמי: אחד מרגעי השפל

חיים שיין
, עודכן

הראיון שערך אתמול עודד בן עמי עם בני גנץ היה אחד מרגעי השפל הנמוכים ביותר בתקשורת הישראלית.

רק חסר היה שעודד בן עמי יירד אל מתחת לשולחן על מנת לצחצח את הנעליים של גנץ. אם היו נותנים פרסים על ראיונות מלוקקים, אין ספק שבן עמי היה זוכה לתואר מאסטר.

עודד בן עמי מבטא היטב את המפולת, הרדידות וההתגייסות במלוא המרץ של התקשורת לטובת כחול לבן. זו גם הסיבה שישראלים רבים איבדו את האמון בכלי התקשורת מטעם וחשים בוז כלפי תועמלנות בולשביקית מגויסת בצו 8, שכל מטרתה להפיל את שלטון הימין. במדינות נאורות התקשורת אמורה להיות מגן ומעוז לדמוקרטיה. לצערי, בישראל יש כלי פייק תקשורת ופייק פרשנים, שנושכים ערב ערב את הדמוקרטיה ומנסים ליצור שינוי תודעתי שקרי בסמוך למועד הבחירות.

כבר בתחילת הראיון בני גנץ אמר "תודה" מראש. אין שאלות קשות ומכבידות. רק שאלות מנחות על מנת לעזור לו להתמודד עם הלחץ, בו הוא ומפלגתו נתונים. הפעם, לקראת הבחירות אין למעשה צורך בשידורי התעמולה מטעם המפלגות. כלי תקשורת, במעטה ממלכתי, מגישים ערב ערב תעמולת בחירות מזויפת לטובת כחול לבן. במאמצים נואשים, הם מנסים לעזור לגנץ להתגבר על הגמגום בראיונות קודמים, לתקן את חוסר הנכונות שלו להתמודד עם תפקודו הלקוי וההססני, להעניק לו סיוע נפשי בחודש הקשה ביותר בימי חייו. את הישגי הממשלה מצניעים, ההכרה ברמת הגולן לא נחשבת, הבאת גופתו של זכריה באומל הי"ד לאחר 37 שנה שולית, העיקר למחזר את בדיית הצוללות. במצח נחושה, בראיון לכלי תקשורת לקקני, אומר גנץ ש"ישראל היום" הוא עיתון מטעם. שקר גס במיוחד בהתחשב בעובדה שהעיתון נתן במה רחבה לבוגי יעלון, למתקפה נגד נתניהו והימין.

נותרו עוד ימים ספורים עד לבחירות. אין לי ספק שביום הבחירות אזרחי ישראל החופשיים והנבונים ילמדו לקח את תקשורת השמאל. תוצאות הבחירות יהיו ביטוי לבוז שרבים בציבור חשים נגד התקשורת העוינת שללא הרף מחביאה את ההצלחות המופלאות ומוציאה דיבת הארץ רעה.

בקוצר רוח אני כבר מחכה לראות את הפרצופים הנפולים של עודד בן עמי וחבריו כאשר הם יצטרכו להודיע על תוצאות האמת. הפעם הקודמת שראיתי את הפנים הנפולות הללו היתה כאשר טראמפ ניצח אותם בארה"ב. להיות עם חופשי בארצנו משמעותו בימים אלה לא להיות מושפעים מילקוט הכזבים והראיונות המלוקקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...