"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לערב אחד, הפועל ת"א נראתה כמו פעם

,עודכן

1 שתיים הגיעו אתמול לבלומפילד לקרב על עתידן וגורלן הספורטיבי. מצד אחד מכבי חיפה שנאחזת בשיניה במקום הראשון, ומצד שני הפועל ת"א, שעמוק מהתהומות למדה קצת היסטוריה ונזכרה בשבועות האחרונים מי היא, ומי המחנה שעומד מאחוריה. אתמול היא לא גררה את חיפה אליה, אלא התעלתה על עצמה ועל יריבתה ושיחקה כדורגל שהיא כבר לא זוכרת. התקפי, יוזם, בטוח בעצמו.

זה עדיין הוריד אותה למחצית בפיגור בגלל שרי הנהדר ואצילי שנמצא במגמת שיפור ברורה, שבישל את הראשון והתמוגג מהשני האדיר של רודריגז.

מה שמסוכן מבחינת הפועל, שמפגש כזה מול חיפה מסמא את העין. הוא מרחיק לערב אחד את משחקי העלבון מול חדרה, סכנין וכפ"ס. לערב אחד היא נראתה כמו פעם, ואפילו מכבי ישבה בבית והחזיק לה אצבעות.

2 נכון לעכשיו ב"ש התנתקה לגמרי מהחבורה שמובילה את הכדורגל הישראלי.

העזיבה של אלונה ברקת, של ברק בכר ושאר השחקנים שעשו שם אליפויות גדולות, התקלה הענקית בטרנר, העזיבה של אבוקסיס והחזרה של ברקת הם טלטלות ענק, ובעונה קשה גם ככה, עם הקורונה וההדבקות – הדרישה היחידה מרוני לוי תהיה כניסה למועדון 6 הראשונות.

גם אתמול לא היה ויכוח על גדולתו של ז'וסוואה, אבל כשהכל (לגמרי הכל) קם ונופל עליו, ב"ש מזכירה את ווילביקין ממחלקת הכדורסל של מכבי ת"א. מכבי רגל היא הכי 180 מעלות ממכבי סל. לא תלויה באיש אחד. ב"ש היא מכבי ביורוליג, וזה מספיק בקושי כדי להשיג נקודה אחת לרפואה מקובי. אגב, הצהוב השני לז'וסוואה היה שיקול דעת על גבול הזוועתי מבחינת השכל הישר של השופט פוקסמן.

3 הערב סכנין בטדי. מוחמד אבו יונס הפך את מערכת היחסים עם מאמניו בעונה האחרונה לסוג של בית מטבחיים, והשבוע כששמעתי ששרון מימר חתם שם לשנה וחצי, הערכתי שעד אז יאמנו שם שבין שניים לשלושה אחרים, לא כולל פגרת הקיץ בה יוחלף הרביעי. מול בית"ר זה טריגר טוב להילחם על הבית, כי האש כבר אוחזת בגג. הבעיה שלהם היא שירדן שועה התעורר סוף סוף, וזה עלול להיות כואב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר