"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טקס החלפת פיקוד

,עודכן

1 משחק סוף העונה אתמול בטרנר היה בבואה לחילופי השלטון בכדורגל הישראלי. טקס החלפת פיקוד. אמנם האליפות של מכבי ת"א הוכרעה רשמית לפני חודשיים ומעשית לפני ארבעה חודשים, אבל 90 הדקות אתמול בב"ש היו חותמת סופית לפער העצום שנפער בין האלופה הנכנסת לאלופה היוצאת.

זה התחיל נחמד מבחינת ב"ש. טקס הוקרה לאובידיו הובאן, קטעי וידאו מהעבר של השלישייה הובאן־אוגו־וואקמה, שהיו חוט השדרה של השושלת שהביאה שלוש אליפויות לצד המנהיגות של אליניב ברדה.

ומה נשאר מכל זה? כלום. ב"ש של אתמול ושל כל העונה הזו היתה אומללה בצורה בלתי נתפסת, וצריכה לבנות את עצמה מחדש. שער עצמי של אוגו מבישול של דוידזאדה, שזה הסיוט הכי גדול של כל אוהד באר־שבעי; כל כך הרבה שחקנים שיעזבו, שחקנים חדשים שיצטרכו להגיע בתקציב שהולך לעבור קיצוץ לא קטן; שחקנים שמאבדים את הראש ומקבלים צהוב שני ואדום כמו ויטור; אוהדים שלא יכולים להתמודד עם ההשפלה ועוברים להדלקת רימוני עשן ביציע היריבה ופריצה לכר הדשא.

וזה הסתיים בטקס הוקרה לאוגו אחרי המשחק, שבו הבעלים אלונה ברקת ירדה לדשא וניסתה לשלהב את הקהל בשירי "אוגו משוגע", אבל גם היא שמעה היטב את שריקות הבוז הצורמות. הזיכרון קצר, ההווה המבאס טרי בראש, והעתיד? מי יודע.

2 אריאל הרוש קיבל אתמול את אפודת השוער הראשון אחרי חמישה חודשים, והפעם לא היינו צריכים לחכות 25 דקות כדי שיעלה עם אותה אפודה ולא יחליף אותה. זה נעשה כדי לתת לו קצת הרצה לפני משחקי הנבחרת נגד לטביה ופולין. כמו שזה נראה אתמול, אנדי הרצוג הולך לשבוע של לילות לבנים. הרוש חלוד, הגיב לאט בשער של יונתן כהן ויצא למרפסת בגול של דסה.

3 מכבי חיפה סגנית האלופה. אז נכון שהפער מהאלופה הוא 31 נק' ושהירוקים בכלל לא דיגדגו את מאבק האליפות, אבל בהינתן שמונה העונות האחרונות וחוסר הרלבנטיות שלהם בליגה, זה המקסימום שהם יכלו להשיג.

מרקו בלבול עשה את המוטל עליו. הוביל את הקבוצה לכרטיס באירופה וקיבל צ'ופר בדמות המקום השני, אבל בכל זאת מתעוררת השאלה: האם הוא המאמן שצריך להוביל את חיפה גם בעונה הבאה בניסיון לחזור למאבק האליפות?

אז נכון שהירוקים צריכים יציבות אחרי שנים של תחלופת מאמנים שלא היתה מביישת את לוח הטיסות הנכנסות בהית'רו. יש לחיפה סגל איכותי שצריך חיזוקים בשתיים-שלוש עמדות, אבל היא צריכה עוד משהו. לחזור להיות קבוצה דומיננטית, שמשחקת כדורגל התקפי, שלא רואה בעיניים ומנטרלת את רעשי הרקע בכרמל ובתוכניות הרדיו משתיים בצהריים ועד חצות. האם בלבול הוא האיש שיכול לעשות את כל זה? לא בטוח בכלל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

עודד שלו

לשעבר עורך מדור הספורט של "ישראל היום". עובד בתחום התקשורת משנת 2000. פרט לתחום הספורט, עבד גם כעורך חדשות. בעל תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. נשוי + 4

כדאילהכיר