"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הבצורת לא נשברה, הספירה עדיין נמשכת

,עודכן

דחיפות היסטורית הייתה ביציעי מכבי נתניה אתמול. צבא צהוב־שחור שחיכה לים סוף שיפתח כבר. המשתנות בסמי עופר כמעט קרסו מלחץ אוהדי נתניה לפני המשחק, מנסים לפורר את הזמן כמו אבן בכליה בתקווה שתצא דרך מערכת השתן.

36 שנים, פעמיים ח"י של מדבר צחיח ויבש מתארים, הם הרבה זמן כדי לתת לקתרזיס לצאת מכל חור אפשרי.

והנה הוא מולנו, על הדשא. הגביע. גדול וכסוף וכביר ואכזר. נתניה לא זכתה בגביע, היא ניסתה לכפות את עצמה עליו. בלכתה אחריו במדבר, בארץ לא זרועה. היא חיזרה אחריו, הציעה נישואין, שלפה טבעת והזמינה רב, ועוד לפני שיכול היה להתנגד נוכח ההצעה המפתעה, מצא את עצמו חבוק בזרועותיה ולו לכמה רגעים. הגביע הוא שלה. זהו, שלא.

מה שנראה טיל קרקע-גביע של מלמד בדקה הרביעית יצר 86 דקות המתנה מורטות עצבים. לאוהדי נתניה סיפרו שבני יהודה סבלנית, שהיא מחכה לעקוץ כמו נהג מונית ישראלי שמחכה לתייר פראייר מהאירוויזיון.

אז נתניה הניעה כדור בסבלנות לא אופיינית. זה גרם לטעויות מפילות לסת של ניקו אולסק, שצריך לקנות לדני עמוס סניף של זר פור יו על שהציל אותו מאשמה ישירה לשיוויון. 79 דקות לאחר מכן וכעבור לא מעט החמצות מורטות שיער הציפייה הנתנייתית נגמרה. הילדים בצהוב-שחור התיישבו עייפים בכיסא, מחבקים חזק את הצעיף איתו רצו לעטוף את עצמם היום בבית הספר. המבוגרים חיבקו אותם, נותנים לדמעה קטנה לזלוג אל רצפת היציע. הספירה אל התואר תמשיך גם הבוקר, בזמן שבשכונה יספרו על עוד ערב במשרד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר