"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיעור באגרסיביות

,עודכן

1מאז שקיבל את הג'וב, שרון אברהמי חיפש את המשחק שייתן לו את הלגיטימיות של מאמן ליגת על במועדון כמו הפועל ת"א. אמש, עם ניצחון הפלייאוף הראשון שלו, ניצחון גדול יותר מהדרבי ביד אליהו (הרי מדובר באלופה האיכותית יותר), נדמה שאברהמי מצא את המשחק הזה, או לפחות 36 דקות מתוכו.לאורך כמעט כל המשחק ההגנה שלו העבירה את ירושלים שיעור באגרסיביות, רצון ושכל. מתן נאור עשה עבירות סטייל שמעון אמסלם, שבהן הוא כורת את היד של איליי הולמן, והולמן מקבל את עבירת התוקף.

האזורית של ת"א המשיכה לייצר חוסר ביטחון אצל הקלעים הירושלמים, והחבורה של דני פרנקו נראתה אבודה וחסרת אופי לאורך יותר מדי דקות, עם שפת גוף לא טובה, מלמולים מתחת לשפם וחוסר באינטנסיביות - למשל ליאור אליהו נטול העבירות, בפיגור 16, נותן לרביב לימונד לחדור כך לסל בלי להגיב, ולהעלות ל־18. אליהו הוא הציר ההגנתי שאותו אברהמי ממשיך לתקוף, ופרנקו יהיה חייב למצוא דרך לעזור לו. בסופו של דבר, בדיוק מהלך כזה, של חוסר אינטנסיביות ואגרסיביות, נתן ללימונד סל ניצחון יקר ערך.

והיו עוד כמה גלגלי הצלה של אברהמי - דניאל איידן ותמיר בלאט, הרי גלגל הצלה בלי ישבנים שימלאו אותו הוא סתם גומי שחור וחסר שימוש. לבלאט היה מקום על המגרש במקום רובינסון או סימונס המחרבים בדקות הפחד האחרונות.ואם איידן הציל את אברהמי, זה עובד גם להפך, וכבר לא מעט זמן איידן מקבל ממאמנו קרדיט עצום ומחזיר בגוף, לחימה ונקודות. איידן גם צריך קצת מזל, ולמזלו הגבוה שאיתו הוא נאבק הוא רוברט רות'בארט, שהורג את הקריירה שלו ברכות.

2אם חשבנו שירושלים כבר עברה את שלב התצוגות המביכות שלה, סטייל היורוקאפ, המשחק אתמול חשף משחק התקפה מביך נגד אזורית, היעלמות של יותם הלפרין, שאם חשבנו שמגיע לו יותר קרדיט בדיבורים על שחקן העונה, הוא הזכיר בשלוש זריקות עלובות ב־30 דקות, שקרדיט יש רק אצל חברות אשראי.

היחיד שהופיע היה דונטה סמית', האיש והעווית של חוסר שביעות הרצון בזווית הפה, שהיה אחראי לקאמבק מופלא ברבע הרביעי שלא הספיק. את מה שיש לו להגיד לחברים ולמאמנים שלו ישמעו לא מעט בירושלים עד המשחק הבא.

3המשחקים הללו קשים לשיפוט. האווירה מחשמלת, האגרסיביות מתעתעת, צריך הרבה קור רוח. המחצית הראשונה של שלושת השופטים היתה המשך ישיר למשחקי הפלייאוף הראשונים ונתנו לכולם להיות עצבניים ולא מרוצים. למזלם, המחצית השנייה חיפתה על כך, ואף עשתה סוג של צדק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר