"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוא גדולה, הוא חזקה

,עודכן

1.כלל ידוע בתורת המשחקים (כלומר, משחקי הכדור) הוא שאין רעב יותר מזה שהפסיד בגמר, אבל ליורוליג יש כלל משלה: אלופות מכהנות לא מפסידות בבית לסגניות שלהן. בעשור האחרון הצליחה רק פיינליסטית אחת לגרד ניצחון חוץ מול מחזיקת הגביע, וגם היא נזקקה להארכה בדרך לשם.

לסגנית הזו קראו מכבי ת"א, ולא היתה לה שום כוונה לצרף חברה למועדון הבלעדי שלה. רק לפני שבועיים התרגש גיא גודס אחרי המשחק מול ברצלונה והכריז ש"זה הניצחון הגדול ביותר בקריירה שלי כמאמן". עכשיו הוא כבר צריך לחשב מסלול מחדש, כי בארסה ירדה למקום השני בדירוג הפרטי שלו.

2."הוא לא שווה את הכסף, הסנטר היווני הזה", תמיד אמרו עליו המקטרגים. "לשלם כל כך הרבה בשביל לקבל כל כך מעט? גם ככה את רוב המשחק הוא יעביר על הספסל ויחזיק את הריאה".

ובכן, הסנטר היווני הזה כבר אינו סופוקליס שחורצאניטיס. בעבר, כששיחק באולימפיאקוס, הוא חזה מקרוב ביאניס בורוסיס הופך לכוכב מיליונר שכולם רודפים אחריו. אבל מאז הכל התהפך.

14.3 נקודות, 7.3 ריבאונדים ובסך הכל מדד 16.3 יש לסופו במשחקי הבית בטופ 16; בורוסיס תקוע בשלב הזה על 4.8 נקודות, 2 ריבאונדים ומדד 4. ולחשוב שהיווני של מכבי משתכר בערך מחצית מהיווני של ריאל מדריד. הוא גדולה, הוא חזקה.

3.עונת 1998/99 היתה האחרונה של גודס כשחקן במכבי, והראשונה של פיני גרשון כמאמן הקבוצה. מתחת לסלים התמרפק אז ויקטור ג'ו אלכסנדר, שבערוב ימיו כונה "שודד בטרנינג" על ידי הקואוץ'. אז אתמול, ג'ו אלכסנדר צעד לקו העונשין והבטיח את הוויקטורי.

לפחות הספרדים יכולים להירגע. פאבלו לאסו, שמנהל את המשחק כמו אחמ"ש בתחנת מוניות, יספיק להגיע הערב למשמרת שלו. מישהו צריך טקסי לפיינל פור במדריד?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר