"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפרחים להולנד

,עודכן

1מסורתית, תמיד היה קשה לנו מול נבחרת הולנד, למרות שכבר 15 שנה היא לא מעפילה לאליפות אירופה. החל מימי קיס אקרבום ויאן דקר, שניצחנו אותם בהפרש של סל, דרך ההפסד בפיראוס 61:60 ביורובסקט 1987 ועד הבושה ברוטרדם בינואר 2000 כשהובסנו 71:53. בדרך כלל להולנדים יש סוללת גבוהים שמקשה עלינו וקצב משחק איטי.

אבל אחרי שהולנד חסרו ארבעה שחקנים, בעיקר גארדים, ישראל היתה חייבת לנצל את יתרון המהירות שלה כדי לגמור את המשחק מוקדם יותר. בחירת החלטות לא טובה של רוב הגארדים ואיבודי כדור רבים (17) גרמו לנו להיות תלויים בהולנדים ולמזלנו זה הספיק אתמול. מצד שני, בערב שבו רוסיה כבר עם שני הפסדים במוקדמות היורובאסקט ובולגריה מותחת את מונטנגרו, גם זה משהו.

2הרעיון להרחיב אתמול את הרוטציה ולהשתמש באפיק ניסים היה מבורך. למרות שהגארד קלע רק אחת משבע, הוא מהווה איום ואינו הססן כמו שהראה אתמול רביב לימונד ב־12 הדקות ששיחק. גם השימוש בליאור אליהו כשחקן ציר איפשר יותר ריווח וההגנה, תתפלאו, אפילו נראתה טוב יותר.

השימוש באליהו כסנטר רק הבליט את חוסר התרומה הממשית שארז אדלשטיין מקבל מדיאור פישר. הוא מאוד מוגבל התקפית, חסר נוכחות בהגנה ואוכל הטעיות בצורה מביכה. יניב גרין צריך לחזור לחמישייה. דני פרנקו צריך להודות לראשי קאזאן שהחתימו את פישר.

3חודש בדיוק חלף מאי התייצבותו של אלכס טיוס לאימוני הנבחרת ושתיקה מוזרה אופפת את ענישתו. היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל עו״ד רונן ויינברג עוד לא החל בשום הליך מול השחקן, וגם מול מורן רוט כי כלל לא הוגשה תלונה בנושא. דרוש כנראה מישהו שבאמת אכפת לו מהנבחרת כדי לעשות כאן סדר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

אלי סהר

מסקר את הכדורסל הישראלי והאירופי וכותב טורי דעה. בתחום התקשורת מ-1990, בין השאר בעיתון "חדשות", "הארץ" ו"מקור ראשון". הצטרף ל"ישראל היום" ב-2007. בוגר בית הספר למאמנים במכון וינגייט. נשוי + 3. "רלף קליין ז"ל הוא המרואיין החביב עליי במהלך הקריירה כולה. איש שמסמל את תקומת עם ישראל מחורבות השואה לעצמאותו"

כדאילהכיר