"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דוד והמלך

,עודכן

דיוויד בלאט היה אמור להיות עוזר מאמן באן.בי.אי. בסופו של דבר הוא הפך למאמן ראשי. הוא היה אמור לאמן קבוצה שרוצה לבנות את עצמה לעתיד כדי להיאבק על התואר בליגה הטובה בעולם.בפועל הוא מאמן קבוצה שאמורה להתחרות מייד על האליפות. מועדון שבו לברון ג'יימס משחק הוא מועמד אוטומוטי להיות מספר 1.

אם לדבר במושגים עסקיים - בלאט עלה מעמדת מנכ"ל לנשיא חברה עולמית. במושגים אקדמיים - הוא הפך מסטודנט לתואר שני לפרופסור של ממש. במושגים צבאיים - הוא עלה ישירות מדרגת סגן אלוף לרמטכ"ל. הקפיצה כאן היא כמעט בלתי נתפסת. בכל מקרה, הוא ביצע "אקזיט" מדהים ממכבי ת"א.

עכשו מתחילות הספקולציות שטוענות שמדובר במהלך בעייתי לבלאט בגלל הציפיות ממנו לעונה הראשונה והצורך של המאמן הקבוצתי לשחק עם כוכב על.

תגידו לי אתם - איזה מאמן בעולם לא היה חולם לאמן שחקן כמו לברון? כמו שלא אומרים "לא" למשרת אימון באן.בי.אי, לא אומרים "לא" כשאתה מקבל כוכב שכזה, גם אם תצטרך לשנות לא מעט בתפיסה ובגישות האימון.בלאט ייאלץ לעשות התאמות. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם שחקן כל כך דומיננטי (הכי קרוב לזה היה אנדריי קירילנקו בנבחרת רוסיה).

בכל הקבוצות שבהן אימן בלאט עצמו היה הכוכב הראשי. מצד שני, מה שאיפשר לו לעשות את הקפיצה הגדולה שלו בקריירה בשנים האחרונות הוא היכולת לבצע אותן התאמות, לשנות תפיסות ולהתגמש. זה גם הביא לו את התואר האירופי בעונה החולפת.

איזה מהפך עבר בלאט בתוך כמה חודשים: ממאמן מתנדנד במכבי ("ברווז צולע"), לאלוף אירופה, למאמן ראשי באן.בי.אי ועכשיו למאמנו של השחקן הטוב בעולם. מקווה שעם כל העומס הזה יש לו זמן לכתוב ספר. עם כל מה שעבר עליו בתקופה האחרונה ועם האינטליגנציה והידע שלו בפילוסופיה, זה יהיה רב מכר.

ומה אתם חושבים? טקבקו לנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

אבי סגל

פרשן כדורסל

מסקר את תחום הכדורסל ב"ישראל היום" מאז 2007. מתמחה בליגת העל, ביורוליג וביורוקאפ. נשוי ואב לשניים. "הסקופ הראשון שלי היה בשנות ה-90 בעיתון 'חדשות'. זה היה ראיון בלעדי שעשה המון רעש, עם דורון ג׳מצ׳י בזמן שהיה במו״מ להארכת חוזה עם מכבי תל אביב".

כדאילהכיר