"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא יכול לחכות לעונת 2015

,עודכן

1העונה המונומנטאלית הזו קיבלה את הסיום שהיתה ראויה לו. אבל גם בסוף הסיפור הזה, מכבי ת"א, ארגון שהפך העונה לספרייה מהלכת שכל הספרים בה מסתיימים באותה צורה בדיוק, עם המשפט האחרון הלקוח מספרי אגדות, ואז חיו באושר, בעושר ובדאבליו. ודווקא סינדרלה החיפאית, פורשת זקופת ראש ופצועת לבב אל ביתה שעל ההר הירוק, כשאף נסיך לא יגיש לה נעל העונה.

2הרבה גיבורים ואנטי־גיבורים היו אתמול, נדמה שהמשמעותיים ביותר היו דונטה סמית' ואלכס טיוס. משחק ההתקפה של חיפה מבוסס על הלואו פוסט של סמית' (כשהיא לא קולעת שלשות עם הלוח), אתמול הוא ייצר משם שבעה איבודים, לא בגלל הידיים הלא טובות של חבריו כמו במשחקים הקודמים, אלא בגלל זוויות בלתי אפשריות שבהן ניסה להוציא כדורים בראותו בזווית העין את טיוס ברחבה, כוח הרתעה של איש אחד, אורב, ממתין, דרוך על קפיציו.

3אי אפשר לבוא בטענות אל דונטה סמית', האיש היה אטלס שסחב את השמיים של חיפה על כתפיו. אבל לעיתים יש רגעים נדירים שמגדירים שחקנים. דווקא בדקות האחרונות הוא נראה מותש, וכשהיה צריך את המהלך האחד הזה, שיסגור את הסיפור, הוא לא היה שם כדי לעשות אותו. זה עצוב, זה לא פייר, אבל זה נכון. את המהלך האחרון בו סמית' לקח את הכדור לסל יריצו בחיפה כל הקיץ. הוא המתין יותר מדי זמן וכבר היה עדיף להמר על שלשה. ואז הגיעה זריקה צפויה מדי, נטולת מגע, ואת הרעש שטיוס יצר בחוסמו את הכדור היה ניתן לשמוע עד שכונת בת גלים.

4המסע ברכבת ההרים של עונת 2013-2014 עשה חשק לעוד. מהחלטות שיפוט המוכרעות דרך הילוכים חוזרים עד לשימוש בסטופר ידני במשחק אליפות. לא יכולים לחכות לסיבוב הבא של 2015.

ומה אתם חושבים? טקבקו לנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר