"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: "יכולתי לנצח באפגניסטן תוך שבוע"

הנשיא טראמפ כינה את השהות האמריקנית במדינה "מגוחכת": "אנו לא אמורים להיות שוטרים" • על איראן: "הם משקרים הרבה"

,עודכן
הנשיא טראמפ // צילום: EPA

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, התייחס אתמול (ראשון) לנוכחות האמריקאית באפגניסטן ואמר: "אם הייתי רוצה היינו מנצחים במלחמה את אפגניסטן תוך שבוע".

טראמפ אמר את הדברים במהלך ביקור מדיני שערך אתמול ראש ממשלת פקיסטן, עימרן חאן, בבית הלבן. עוד הוסיף: "יכולתי למחוק את אפגניסטן תוך 10 ימים, אני פשוט לא רוצה להרוג 10 מיליון בני אדם. זה הגיוני בעינך? אני לא רוצה ללכת במסלול הזה אז אנחנו עובדים עם פקיסטן ואחרים לצאת משם. אנחנו גם לא רוצים להיות שוטרים. זה מה שאנחנו עושים עכשיו, ואנחנו לא אמורים להיות שוטרים".

בהמשך כינה הנשיא האמריקני את הנוכחות האמריקנית באפגניסטן ב-19 שנים האחרונות כ"מגוחכת", והביע תקווה כי פקיסטן תסייע להם בנושא.

במהלך הביקור התייחס גם לאיראן ואמר: "הם מדינה דתית עם מנהיגים דתיים, אבל הם משקרים הרבה". בהמשך פנה טראמפ לראש הממשלה הפקיסטני ואמר: "אני לא חושב שפקיסטן תעשה כזה דבר אי פעם, נכון? פקיסטן לעולם לא משקרת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר