"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הזוג אובמה קונה אחוזה ב-15 מיליון דולר
צדק חברתי: ברק ומישל אובמה רוכשים לעצמם ארמון קיט עצום באי הנופש היוקרתי מרת'הס ויניארד שמול חופי מסצ'וסטס • בין הפינוקים: מטבח עם שף מקצועי
האחוזה במבט מלמעלה // צילום: realtor.com

הזוג אובמה קונה אחוזה ב-15 מיליון דולר

צדק חברתי: ברק ומישל אובמה רוכשים לעצמם ארמון קיט עצום באי הנופש היוקרתי מרת'הס ויניארד שמול חופי מסצ'וסטס • בין הפינוקים: מטבח עם שף מקצועי

מערכת היום
, עודכן

בזמן שבמפלגה הדמוקרטית שוברים את הראש בניסיון להבין איך נפטרים מדונלד טראמפ, ברק ומישל אובמה מתכוננים לרכישת ענק - אחוזה מפוארת באי היוקרתי מרתה'ס ויניארד, הממוקם במדינת מסצ'וסטס.

מספר אתרים אמריקנים דיווחו שנשיא ארה"ב לשעבר ורעייתו כבר חתמו על חוזה לרכישת מגרש בשטח של כ-120 דונם, הממוקם ממש על שפת הים. בתוך השטח כבר בנוי בית ששטחו כ-650 מ"ר, ובתוכו שבעה חדרי שינה שלכל אחד מהם אמבטיה ושירותים צמודים.

מחירו הרשמי של הבית הוא 15 מיליון דולר, אבל הזוג אובמה ישלם ככל הנראה מחיר סלבס מיוחד. בית הפאר נמצא כרגע בבעלותו של בעלי קבוצת בוסטון סלטיקס, ויק גראוסבק. הבית מכיל סלון עצום עם תקרה מקושתת, חדר אוכל רשמי, מטבח שף מקצועי ופינוקים נוספים שאופייניים לבני המעמד העליון. הזוג אובמה יישן ככל הנראה בחדר השינה המרכזי, שבו יש אח עשוי אבן ומרפסת שמש פרטית.

בני הזוג אובמה, שבעת כהונתו של הבעל ברק הרבו לדבר על שוויון חברתי והקטנת הפערים, הכחישו בשנת 2017 שהם עתידים לרכוש בית מפואר במדינת מסצ'וסטס. אולם כעת, כך עושה רושם, החליט הזוג לוותר על מראית עין של לחימה למען הצדק לטובת טעימה של החיים הטובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...