"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זוועה בברוקלין: 60 גופות אותרו במשאיות במצב של ריקבון

משבר הקורונה בניו יורק יוצר מצבים כמעט דמיוניים • תושב העיר דיווח על משאית בסמוך לבית לוויות ממנה נדף ריח רע • בירור העלה כי מדובר בגופות שטרם נשרפו • העירייה: "יש לאחסן את הגופות בצורה נאותה"

,עודכן
צילום: איי.אף.פי // העברת גופות מתים מקורונה למשאית (ארכיון)

מחריד:תושב שכונת ברוקלין שבעיר ניו יורק התקשר היום (חמישי) למשטרה לדווח על ארבע משאיות להחזקת גופות שמצויות ליד בית הלוויות "אנדרו קלקלי" שבברוקלין, עליהן היו 60 גופות של אנשים לשריפה - כך מדווחת רשת CNN האמריקנית.

האזרח התקשר לאחר שמאחת המשאיות נדפו נוזלים עם ריח ריקבון. בעקבות הדיווח, שלחה העירייה למקום משאית קירור משלה כדי לאחסן את הגופות שהיו במשאית עד שריפתן.

גורם בעיר הסביר כי "כולם בעיר, כולל בעלי בתי הלוויות, עושים ככל שביכולתם להתמודד עם המציאות הקשה בה אנו נמצאים". גורם נוסף מסר כי העירייה מחכה למשאיות קירור גדולות יותר לאחסן בהן את הגופות עד לשריפתן. ממינהל הבריאות העירוני נמסר כי "כל בעלי בתי הלוויות בעיר נדרשים לאחסן את הגופות בצורה נאותה".

מאות חרדים השתתפו בלוויה בניו יורק

ניו יורק: אחד מכל אלף תושבים מת מקורונה

ארה"ב עקפה את איטליה במספר המתים מקורונה

המציאות הכמעט אפוקליפטית הזו של גופות המאוחסנות במשאיות מחוץ לבתי לוויות נובעת מהמצב הקשה שנקלעה אליו העיר ניו יורק, שהפכה בחודש האחרון לאחד ממוקדי ההתפרצות הקשים ביותר של מחלת הקורונה בארצות הברית. על פי נתונים שמסרה העירייה, המגפה גבתה עד כה את חייהם של 17,589 תושבי העיר. עקב כך, נוצר קושי בעריכת טקסי הלוויה ובקצב שריפת הגופות בעיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר