"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ: "עשר מדינות מעורבות בתהליך בשלום"
הנשיא האמריקני הצהיר לפני צאתו למדינת פנסילבניה כי הוא משוכנע שלפחות חמש מדינות נוספות יכוננו יחסים עם ישראל • "לא יהיה דם על החול"
הנשיא טראמפ לפני עלייתו למטוס בדרכו לפנסילבניה // צילום: רויטרס // הנשיא טראמפ לפני עלייתו למטוס בדרכו לפנסילבניה // צילום: רויטרס

טראמפ: "עשר מדינות מעורבות בתהליך בשלום"

הנשיא האמריקני הצהיר לפני צאתו למדינת פנסילבניה כי הוא משוכנע שלפחות חמש מדינות נוספות יכוננו יחסים עם ישראל • "לא יהיה דם על החול"

נטע בר
, עודכן

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, התייחס היום (שלישי) לתהליך השלום במזרח התיכון לפני צאתו למדינת פנסילבניה לגל של עצרות בחירות בנאום קצר לפני שעלה על מטוסו בבסיס חיל האוויר אנדרוז בוושינגטון הבירה.

טראמפ השיב לשאלת כתב בנושא התקדמות תהליך השלום ואמר: "כן, אני מצפה שעוד מדינות יצטרפו. יש לנו כנראה תשע או עשר מדינות שמעורבות בתהליך. מתוכן חמש הן ודאיות. אני חושב שנגיע לכולן בסופו של דבר". טראמפ הצהיר כי עיקר התהליך יתרחש אחרי הבחירות.

"אנחנו עושים המון עבודה כרגע ואני מעורב באופן אישי בכל העסקאות. היופי הוא שיהיה לנו שלום במזרח התיכון ללא הוצאת כסף וללא דם. לא יהיה יותר דם על החול. זה קורה", אמר טראמפ. אנחנו מתרגשים מאוד. עשינו את זה בדרך שונה מאוד ממה שעשינו עד כה וזה מרגש מאוד".

הנשיא חלק מחמאות לשלוש המדינות שהצטרפו לתהליך וסיפר כי יש לו הערכה רבה כלפיהן. "יש לי הערכה רבה לאיחוד האמירויות. מוחמד הוא לוחם אמיתי. גם לבחריין. וסודאן, זה היה הישג אדיר, כי כפי שאתה יודע, הייתה שם איבה אמיתית לישראל", אמר הנשיא.

השתתף בהכנת הידיעה: אריאל כהנא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...