"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אובמה, קלינטון ובוש מתנדבים להתחסן נגד קורונה לעיניי המצלמה
על פי CNN, אובמה, בוש הבן וקלינטון הסכימו לצעד במטרה לעודד את הציבור לבטוח בחיסון, כאשר יאושר • "יש לדרבן את האמריקנים להתחסן"
מימין לשמאל: הנשיאים לשעבר אובמה, בוש הבן, קלינטון בוש האב וקרטר (ארכיון) // צילום: רויטרס // מימין לשמאל: הנשיאים לשעבר אובמה, בוש הבן, קלינטון בוש האב וקרטר (ארכיון)

אובמה, קלינטון ובוש מתנדבים להתחסן נגד קורונה לעיניי המצלמה

על פי CNN, אובמה, בוש הבן וקלינטון הסכימו לצעד במטרה לעודד את הציבור לבטוח בחיסון, כאשר יאושר • "יש לדרבן את האמריקנים להתחסן"

מערכת היום
, עודכן

הנשיאים לשעבר ביל קלינטון,ברק אובמהוג'ורג' בוש הבן מתנדבים להתחסן נגד קורונה מול המצלמה במטרה להגביר את תחושת הביטחון של הציבור. כך על פיידיעה שפורסמההיום (חמישי) ברשת CNN.

אם וכאשר המהלך ייצא על הפועל הוא ייערך רק לאחראישור ה-FDA(מנהל התרופות והמזון האמריקני) לאחד החיסונים. בדיוק בעוד שבוע, ב-10 בדצמבר, צפוי מנהל התרופות והמזון לדון באישור החיסון של פייזר, גם כן מול המצלמות ובשידור ישיר.

פרדי פורד, ראש הסגל של בוש, אמר שהנשיא ה-43 פנהלד"ר אנתוני פאוצ'י, חבר הצוות של ארה"ב במאבק בקורונה, ולד"ר לדבורה בירקס, ראש הצוות, על מנת לברר כיצד יוכל לתרום לאותו קמפיין עידוד התחסנות.

"כשיגיע הזמן, הוא (בוש) רוצה לעשות מה שהוא יוכל על מנת לעודד את האזרחים להתחסן", אמר פורד ל-CNN.

מזכירתו של קלינטון, אנג'ל אורנה, אמרה לרשת כי קלינטון "בהחלט מוכן להתחסן כשזה יהיה אפשרי, על פיסדר המתחסנים שנקבע. הוא יעשה זאת לעיני הציבור במטרה לדרבן את כל האמריקנים לעשות כמוהו".

מימין לשמאל: הנשיאים לשעבר אובמה, בוש הבן, קלינטון בוש האב וקרטר (ארכיון)
מימין לשמאל: הנשיאים לשעבר אובמה, בוש הבן, קלינטון בוש האב וקרטר (ארכיון)

באשר לאובמה, בראיון לתוכנית בערוץ של הרשת, הוא אמר שאם פאוצ'י טוען שהחיסון בטוח, הוא מאמין לו. "אני מבטיח שכשהחיסון יהיה נגיש לאנשים שאינם שנמצאים פחות בסיכון, אקח אותו", אמר אובמה. "אולי אקח אותו בשידור חי או אתעד זאת, רק בשביל שהאזרחים יידעו שאני סומך על המדע, ואני לא סומך על להידבק בנגיף".

ב-CNN אף פנו לנציגיו של הנשיא לשעבר ג'ימי קרטר בן ה-96 לבדוק אם גם הוא יהיה מוכן להתחסן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...