"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רודי ג'וליאני נדבק בנגיף הקורונה
בציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, ציין נשיא ארה"ב טראמפ כי עורך דינו נמצא חיובי "לווירוס הסיני" • "עבד ללא הפסקה לחשיפת הבחירות המושחתות"
רודי ג'וליאני, עורך דינו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, בוושינגטון, בחודש שעבר // צילום: איי.פי. // רודי ג'וליאני, עורך דינו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, בוושינגטון, בחודש שעבר

רודי ג'וליאני נדבק בנגיף הקורונה

בציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, ציין נשיא ארה"ב טראמפ כי עורך דינו נמצא חיובי "לווירוס הסיני" • "עבד ללא הפסקה לחשיפת הבחירות המושחתות"

ערן איצקוביץ
, עודכן

רודי ג'וליאני, עורך דינו ויועצו הקרוב של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, נדבק בנגיף הקורונה, כך הודיע הערב (ראשון) הנשיא טראמפ. ג'וליאני עצמו טרם הגיב רשמית על הודעתו של טראמפ.

בציוץ שכתב בחשבון הטוויטר שלו, כתב טראמפ כי "רודי ג'וליאני, ראש העיר הטוב ביותר שהיה בניו יורק שגם עבד ללא הפסקה כדי לחשוף את הבחירות המושחתות ביותר (עד כה!) בהיסטוריה של ארצות הברית, נמצא חיובי לווירוס הסיני. החלמה מהירה רודי, אנחנו נמשיך!!!".

טראמפ וצוות הקמפיין שלו, בהם ג'וליאני בן ה-76,טועניםכי במדינות המפתח שהכריעו את הבחירות שהתקיימו בחודש שעבר, התקיימה ספירה שגויה של הקולות ולא ננקטו צעדים כדי לוודא את כשירותם. לכן, לטענת, טראמפ יש לפסול מאות אלפי קולות, בעיקר כאלו שנשלחו בדואר על-ידי מצביעים דמוקרטים ברובם. בתי המשפט סירבו לעשות זאת, בטענה כי אין להם הוכחות לכך.

רודי ג'וליאני, בוושינגטון, בחודש שעבר // צילום: איי.פי.
רודי ג'וליאני, בוושינגטון, בחודש שעבר // צילום: איי.פי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...