"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהלת האומיקרון בארה"ב: יותר מ-200 טיסות בוטלו בערב חג המולד
חברת התעופה יונייטד איירליינס הודיעה על כך שביטלה 120 טיסות וחברת התעופה דלתא איירליינס ביטלה כ-90 טיסות • שתי החברות הודיעו שהצעד הדרמטי נובע בשל העלייה בתחלואת האומיקרון, שבין היתר השפיעה על צוותי התעופה לאחר שחלקם נאלצו להיכנס לבידוד
חברות התעופה הזרות עזבו ברובן | צילום: GettyImages

בהלת האומיקרון בארה"ב: יותר מ-200 טיסות בוטלו בערב חג המולד

חברת התעופה יונייטד איירליינס הודיעה על כך שביטלה 120 טיסות וחברת התעופה דלתא איירליינס ביטלה כ-90 טיסות • שתי החברות הודיעו שהצעד הדרמטי נובע בשל העלייה בתחלואת האומיקרון, שבין היתר השפיעה על צוותי התעופה לאחר שחלקם נאלצו להיכנס לבידוד

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חברות התעופה האמריקניות יונייטד איירליינס ודלתא איירליינס הודיעו במהלך הלילה (בין חמישי לשישי) כי הן ביטלו יותר מ-200 טיסות ערב בחג המולד. כך דיווחה סוכנות הידיעות רויטרס.

לפי הדיווח ברויטרס, חברות התעופה הודיעו שהצעד הדרמטי נובע כתוצאה מהתפשטות וריאנט האומיקרון והתחלואה הנלווית, שבין היתר השפיעו על צוותי התעופה ויתר הצוותים שפועלים בשדות התעופה לאחר שחלקם נאלצו להיכנס לבידוד.

חברת התעופה יונייטד איירליינס, שבסיס מושבה נמצא בשיקגו, הודיעה על כך שביטלה 120 טיסות, כשיחד איתה הודיעה חברת התעופה דלתא איירליינס, שמטה השליטה שלה ממוקם באטלנטה, כי ביטלה כ-90 טיסות. שתי החברות הודיעו כי הן פועלו ליצירת קשר עם הנוסעים כדי שלא יגיעו לשדות התעופה שלא לצורך.

בהודעה שהוציאה חברת התעופה יונייטד נמסר: "העלייה העולמית בתחלואת האומיקרון ברחבי העולם במהלך השבוע האחרון גרמה להשפעה ישירה על צוותי התעופה שלנו ועל צוותי תפעול נוספים. כתוצאה מכך, אנחנו נאלצו לצערנו לבטל חלק מהטיסות ואנחנו מודיעים ללקוחותינו מראש כדי שיימנעו מהגעה סתמית לשדה התעופה".

בהודעה שהוציאה חבת דלתא בעקבות גל הביטולים נכתב בין היתר כי היא "מיצתה את כל האפשריות והמשאבים - כולל ניתוב מחדש של טיסות והחלפה של צוותים כדי לכסות על טיסות מתוכננות - לפני שביטלה כ-90 טיסות שהיו מתוכננות".

בתוך כך יצוין כי התחלואה בארצות הברית נמצאת במגמת עלייה כשרק ביממה האחרונה בלבד אותרו בארה"ב 267,269 בני אדם כנשאים חיוביים לקורונה. בניו יורק הרשויות דיווחו על כך ש-38,835 בני אדם נמצאו כנשאים לנגיף ביממה האחרונה, שהפכה ליממה שבה אובחנו מספר המאובחנים הגדול ביותר עד כה בניו ניורק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...