"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נכנס לחשבון הבנק שלו – וגילה שהפך למולטי-מיליארדר
דארן ג'יימס מלואיזיאנה הופתע לראות שבחשבונו הופקדו לא פחות מ-50 מיליארד דולר • בהמשך התברר כי הסכום העצום הופקד בידי הבנק שלו – שהודה כי מדובר בטעות • למרות הפיתוי, ג'יימס אמר כי לא התכוון לבזבז אפילו דולר אחד: "לא הרווחתי את הכסף הזה, הוא לא היה שלי כדי לבזבז אותו"
חשבון הבנק של דארן ג'יימס, שגילה שהפך בטעות למולטי-מיליארדר | צילום: CNN

נכנס לחשבון הבנק שלו – וגילה שהפך למולטי-מיליארדר

דארן ג'יימס מלואיזיאנה הופתע לראות שבחשבונו הופקדו לא פחות מ-50 מיליארד דולר • בהמשך התברר כי הסכום העצום הופקד בידי הבנק שלו – שהודה כי מדובר בטעות • למרות הפיתוי, ג'יימס אמר כי לא התכוון לבזבז אפילו דולר אחד: "לא הרווחתי את הכסף הזה, הוא לא היה שלי כדי לבזבז אותו"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שדארן ג'יימס ואשתו עברו על החשבונות שלהם, הם גילו בהפתעה עצומה שהם עשירים. ולא סתם עשירים – הם גילו שבחשבון הבנק שלהם הופקדו לא פחות מ-50 מיליארד דולר. במשך כמה ימים ג'יימס ובני משפחתו, המתגוררים בבאטון רוז' שבלואיזיאנה, היו מולטי-מיליארדרים.

"זו לא טעות של אפס אחד או שניים, זו טעות כאילו מישהו נרדם על המקלדת", צחק סוכן הנדל"ן האמריקני. "התרגשתי והופתעתי מאוד. תהיתי לרגע אם יש לי דוד עשיר שנתן לי את הכסף הזה". לצערו הרב, העושר החדש שהיה בידיו לא החזיק מעמד רב – לאחר שהתברר כי אכן היה מדובר בטעות.

ארבעה ימים לאחר הגילוי המרעיש, הבנק שבו מחזיק ג'יימס את חשבונו החזיר אותו למצבו הקודם. "אנחנו עדיין מנסים להבין למה ומה בדיוק קרה", הוא סיפר לרשת החדשות האמריקנית CNN. "אני דואג שיעשו לי בעיות בבנק שלי, שבכלל לא התקשר אליי אחרי המקרה".

בבנק צ'ייס הודו בפני CNN כי אכן חלה טעות, וטענו כי זו קרתה בשל תקלה טכנית. לדבריהם, חשבונו של ג'יימס לא היה היחיד שחווה תקלה דומה, אך זו תוקנה לאחר יממה.

ג'יימס הודה כי הוא מעולם לא התכוון לבזבז את סכומי העתק שהופיעו לפתח בחשבונו הפרטי: "המצפון שלי מורה על דרך אחת בלבד – וזו דרך הישר. לא הרווחתי את הכסף הזה, הוא לא היה שלי כדי לבזבז אותו".

הוא כן אמר שלו משפחתו הייתה יכולה לשמור את הסכום יוצא הדופן, הם היו מנסים "לברך" באמצעותו אנשים אחרים שהיו זקוקים לו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...