"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דרמה בפנסילבניה: אם וילדיה הסתגרו בחדר האמבטיה בזמן שפורץ חדר לבית

תושבת פנסילבניה הזעיקה את המשטרה מתוך חדר האמבטיה, שבו הסתגרה עם ילדיה הקטנים בזמן שהפורץ הסתובב במטבח • השוטרים התעמתו עם החשוד כשיצא מהבית ועצרו אותו ללא התנגדות

0השמעה
משטרה בארה"ב
משטרה בארה"ב, ארכיון | צילום: אי.פי

דרמה מורטת עצבים התרחשה ביום שני אחר הצהריים בעיירה איסט נוריטון שבפנסילבניה, ארה"ב, כאשר אם נאלצה לנעול את עצמה ואת ילדיה הקטנים בחדר האמבטיה בקומה העליונה, בזמן שאלמוני פרץ לביתם.

לפי דיווח ברשת CBS News, האישה מיהרה לחייג למוקד 911 סמוך לשעה 13:45, לאחר שהבחינה באדם המנסה לפרוץ בכוח דלת צדדית. היא נשארה על הקו עם המוקדן ותיארה בזמן אמת כיצד הפורץ מצליח לחדור לתוך הבית ולהיכנס למטבח. כוחות משטרה שהוזעקו למקום התעמתו עם החשוד, חואן מדינה, בדיוק כשיצא מהבית. מדינה נעצר ללא התנגדות, ובאירוע לא היו נפגעים.

כתב אישום חמור וחשד לסדרת פריצות

מדינה הובא בפני שופט, שקבע לו ערבות במזומן בסך 50,000 דולר. משלא הצליח לשלם את הסכום, הוא הועבר למעצר.

המשטרה עצרה את הפורץ ללא התנגדות. משטרה בארצות הברית. אילוסטרציה | צילום: AP

לפי דיווחים באתר The Newport Dispatch, נגד מדינה הוגש כתב אישום חמור הכולל התפרצות, הסגת גבול פלילית, השחתת רכוש ואישומים נוספים הקשורים לגניבה ולקבלת רכוש גנוב. דיון מקדמי בעניינו נקבע ל-8 בספטמבר 2026.

במהלך החקירה התברר כי מדינה נשא עליו רכוש החשוד כגנוב מרכב שחנה בבית סמוך באותו הרחוב. בעלת הנכס השני אישרה לחוקרים כי רכבה נפרץ.

בלש המשטרה כריסטופר שוורץ קרא לתושבי האזור לבדוק את מצלמות האבטחה הביתיות: "אנו מחפשים כל צילום של אותו אדם, או כל מי שחזר לביתו וגילה כי חסרים לו פריטים מהרכב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר