"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסע קטל בשלוש זירות: חמישה בני אדם נרצחו במישיגן
האירועים התרחשו בשני בתים ובאזור מיוער במחוז מיסוקי במדינה שבארה"ב • כוחות המשטרה שהוזעקו לזירה בעקבות דיווח על ירי איתרו שלוש גופות ופצוע קשה, ובתום מצוד נרחב מצאו את החשוד, צ'אד היקמן בן ה-39, כשהוא ללא רוח חיים לצד קורבן נוסף • הנסיבות והקשר בין הקורבנות עוד בבדיקה
הפוסטר שפרסמה המשטרה לחיפוש החשוד במעשי הרצח. צילום: משטרת מישיגן

מסע קטל בשלוש זירות: חמישה בני אדם נרצחו במישיגן

האירועים התרחשו בשני בתים ובאזור מיוער במחוז מיסוקי במדינה שבארה"ב • כוחות המשטרה שהוזעקו לזירה בעקבות דיווח על ירי איתרו שלוש גופות ופצוע קשה, ובתום מצוד נרחב מצאו את החשוד, צ'אד היקמן בן ה-39, כשהוא ללא רוח חיים לצד קורבן נוסף • הנסיבות והקשר בין הקורבנות עוד בבדיקה

אי.פי
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חמישה בני אדם נהרגו אמש (שישי) בסדרת מקרי רצח במחוז מיסוקי שבמדינת מישיגן. האירועים הקשים התרחשו בשני בתים שונים ובאזור מיוער. בתום מצוד משטרתי, החשוד במעשים נמצא אף הוא מת בתום מצוד משטרתי, חקירת נסיבות האסון נמשכת.

האירוע החל כאשר משטרת מדינת מישיגן הגיעה לבית במחוז מיסוקי, הנמצא כ-272 קילומטרים מצפון-מערב לדטרויט, בעקבות דיווח על ירי. עם הגיעם למקום, גילו השוטרים שלושה בני אדם ללא רוח חיים ואדם נוסף שנפצע באורח קשה ופונה בדחיפות לבית החולים לקבלת טיפול רפואי.

צ'אד היקמן בן ה-39, החשוד שעומד מאחורי מסע הקטל במישיגן,

החשוד במעשה, צ'אד היקמן בן ה-39, נמלט מהזירה לפני הגעת כוחות אכיפת החוק. במהלך הסריקות הנרחבות שנערכו באזור, איתרו השוטרים אדם רביעי מת בבית אחר בסביבה.

בהמשך המצוד איתרו אנשי אכיפת החוק את רכבו של היקמן באזור מיוער הסמוך לאגם ויטלאק. במקום נמצאה גופתו של החשוד לצד אדם נוסף, אף הוא ללא רוח חיים. במשטרה מסרו בתחילה כי נחקר אירוע ירי, אך נמנעו בשלב זה מאישור סיבת המוות המדויקת של כל אחד מהקורבנות, וטרם נמסר אם היה קשר משפחתי או חברתי בין המעורבים.

משטרת מישיגן (ארכיון), צילום: Getty Images via AFP

סגנית השריף אשלי מילר אמרה כי המצב "קורע לב עבור הקהילה ומאתגר מאוד עבור החוקרים המעורבים", והדגישה כי "המשטרה מחויבת לקיים חקירה יסודית, ותמסור עדכונים ככל שיהיו זמינים". המשטרה ביקשה מהציבור להימנע מהגעה לאזור בזמן שהחקירה נמשכת. שמות וגילאי ההרוגים לא פורסמו בשלב זה, עד שתושלם מסירת ההודעה הרשמית לבני משפחותיהם.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...