"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו והעיר הגדולה: כך עקץ שגריר ארה"ב את ממדאני
העימות סביב ביקורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בניו יורק נמשך: לאחר שראש העיר זוהראן ממדאני מתח ביקורת על הביקור, מייק האקבי השיב בחריפות ברשת X ועקץ את התנהלותו כששיתף סרטון הומוריסטי
נתניהו וממדאני . צילום: צילום מסך, מתוך ה-X

נתניהו והעיר הגדולה: כך עקץ שגריר ארה"ב את ממדאני

העימות סביב ביקורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בניו יורק נמשך: לאחר שראש העיר זוהראן ממדאני מתח ביקורת על הביקור, מייק האקבי השיב בחריפות ברשת X ועקץ את התנהלותו כששיתף סרטון הומוריסטי

מערכת היום
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המתיחות סביב ביקורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בניו יורק ממשיכה לעורר הדים גם בזירה הפוליטית בארצות הברית. שגריר ארה"ב בישראל, מייק האקבי עקץ את ראש עיריית ניו יורק, זוהראן ממדאני, בעקבות הביקור, תוך שימוש במשחק מילים על כינויה המפורסם של העיר.

בפוסט שפרסם ברשת X שיתף סרטון שבו נראה נתניהו נהנה מכל הדברים הטובים שיש לניו יורק להציע וכתב: "זה מצחיק! ראש ממשלת ישראל נהנה מאוד בניו יורק של ממדאני. פעם זו הייתה 'העיר שלא ישנה', אבל תחת ראש העיר הזה היא הפכה ל'עיר שכבר לא חושבת'".

הדברים מגיעים על רקע העימות המתוקשר בין ממדאני לבין נתניהו, לאחר שראש העיר ניו יורק טעןכי יעשה הכל כדי לעצור את ראש הממשלה. לאחר מכן הגיעה גםהתגובה של נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ כי זה לא יקרה.

הציוץ של הבכיר מצטרף לשורת התבטאויות חריפות מצד גורמים אמריקניים התומכים בישראל, וממחיש כיצד ביקורו של נתניהו הפך גם לזירת עימות פוליטית בארצות הברית, מעבר להיבטים המדיניים והביטחוניים.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...