"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כ-55 מיליארד דולר: העסקה הבאה של אילון מאסק

דיווחים בארה״ב: אילון מאסק פועל לקבל אישורים להקמת מפעל ענק בטקסס, שיתמקד בדור הבא של שבבים לרכב אוטונומי, רובוטיקה וחלל - עם פוטנציאל השקעה שיגיע עד כ־119 מיליארד דולר • המפעל צפוי להתמקד בפיתוח וייצור שבבים מהדור הבא, שיאפשרו עיבוד נתונים מהיר ומתקדם במיוחד

,עודכן
0השמעה
אילון מאסק. צילום: רויטרס

אילון מאסקממשיך להרחיב את פעילותו התעשייתית, ובמרכז המהלך - כניסה עמוקה לתחום ייצור השבבים. על פי דיווחים בארה״ב,SpaceX, חברת החלל שבשליטתו, הגישה לרשויות במדינתטקססבקשה להקמת מפעל ענק לייצור שבבים מתקדמים. ההשקעה הראשונית בפרויקט מוערכת בכ-55 מיליארד דולר, אך בשלבי התרחבות עתידיים היא עשויה להגיע לכ-119 מיליארד דולר - סכום חריג גם ביחס לסטנדרטים הגבוהים ממילא של תעשיית השבבים.

לפי הדיווחים, המפעל צפוי להתמקד בפיתוח וייצור שבבים מהדור הבא, שיאפשרו עיבוד נתונים מהיר ומתקדם במיוחד. שבבים אלו מיועדים להשתלב בפעילות שלTeslaבתחום הרכב האוטונומי, בפיתוח מערכות רובוטיות מתקדמות, וכן בפרויקטים של תעשיית החלל שמובילהSpaceX.

המהלך משתלב במגמה רחבה יותר של מאסק, שמבקש ליצור אינטגרציה בין תחומי הפעילות השונים שלו - תחבורה, בינה מלאכותית וחלל, לכדי מערכת אחת שמזינה את עצמה טכנולוגית. במסגרת זו, צפוי המפעל לכלול גם יכולות ייצור מתקדמות בטכנולוגיית 2 ננומטר, לצד תהליכי אריזה, בדיקות וייצור מעבדי בינה מלאכותית בהיקפים גדולים.

שבבים של בינה מלאכותית AI,צילום: רויטרס

ברקע היוזמה עומד המרוץ הגלובלי לשליטה בתעשיית השבבים, ובעיקר בשוק שבבי הבינה המלאכותית. בשנים האחרונות הסתמכו רבות מהחברות האמריקאיות על יצרניות כמוSamsungו-TSMC, אך המהלך הנוכחי עשוי לסמן ניסיון להחזיר את הייצור לשטח ארה"ב ולצמצם תלות באסיה.

אחד ההיבטים הבולטים בפרויקט הוא שיתוף פעולה אפשרי עםIntel, שצפויה לספק טכנולוגיית ייצור מתקדמת מסוג 14A. עבור אינטל, מדובר בהזדמנות לחזק את מעמדה לאחר שנים של פיגור יחסי מול מתחרותיה האסייתיות.

הפרויקט משתלב גם במהלך רחב יותר של מאסק לאחד את פעילות הבינה המלאכותית והחלל שלו. מוקדם יותר השנה השלימהSpaceXאת רכישתxAI, חברת הבינה המלאכותית שבבעלותו, בעסקה שהעניקה לחברה הממוזגת שווי של יותר מטריליון דולר. אחת המטרות המרכזיות, לפי הערכות, היא הקמת מרכזי נתונים מתקדמים – כולל כאלה שיתבססו על תשתיות חלל - לצורך אימון מודלי AI בהיקפים חסרי תקדים.

מאסק באירוע של טסלה,צילום: רויטרס

עם זאת, מדובר בפרויקט מורכב במיוחד. מעבר לעלות האדירה, החברות המעורבות צפויות להתמודד עם מחסור עולמי במהנדסי שבבים, זמני אספקה ממושכים לציוד ייצור מתקדם ותחרות עזה מצד שחקניות ותיקות בשוק. גם סוגיית המימון עדיין פתוחה, במיוחד על רקע ההיערכות להנפקה אפשרית שלSpaceX, שעשויה להיות מהגדולות בהיסטוריה, לפי שווי מוערך של עד 1.75 טריליון דולר.

עבורטקסס, מדובר בהזדמנות כלכלית משמעותית. הרשויות המקומיות צפויות לדון בחודש הקרוב במתן הטבות מס לפרויקט, בתקווה למשוך אלפי משרות חדשות ולהפוך את האזור לאחד ממרכזי ייצור השבבים הבולטים בארה"ב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר