"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ: ניטרלנו את איראן - וזה מה שאפשר את ההסכם בעזה
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הצהיר הלילה כי הממשל האמריקני “עובד מאוד חזק על עזה”, וכי לדבריו ישנן 59 מדינות התומכות בהסכם, ואף מדינות שמוכנות, לדבריו, "לבוא ולטפל בחמאס בעזה ובחיזבאללה בלבנון" • טראמפ: "יש לנו שלום במזרח התיכון - זה מעולם לא קרה בעבר"
טראמפ על רקע רצועת עזה. צילום: רויטרס, אי.אף.פי

טראמפ: ניטרלנו את איראן - וזה מה שאפשר את ההסכם בעזה

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הצהיר הלילה כי הממשל האמריקני “עובד מאוד חזק על עזה”, וכי לדבריו ישנן 59 מדינות התומכות בהסכם, ואף מדינות שמוכנות, לדבריו, "לבוא ולטפל בחמאס בעזה ובחיזבאללה בלבנון" • טראמפ: "יש לנו שלום במזרח התיכון - זה מעולם לא קרה בעבר"

אור שקד, שליח "היום" בארה"ב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

טראמפ: "יש 59 מדינות שתומכות בהסכם בעזה - שלום במזרח התיכון שמעולם לא היה".

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הצהיר הלילה כי הממשל האמריקני “עובד מאוד חזק על עזה”, וכי לדבריו ישנן 59 מדינות התומכות בהסכם, ואף מדינות שמוכנות, לדבריו, "לבוא ולטפל בחמאס בעזה ובחיזבאללה בלבנון".

טראמפ בחדר הסגלגל (ארכיון), צילום: אי.אף.פי

במהלך מסיבת עיתונאים בחדר הסגלגל, שבה ענה לשאלות כתבים, אמר טראמפ כי "יש לנו שלום במזרח התיכון - זה מעולם לא קרה בעבר". הדברים נאמרו במקביל לחתימתו של הנשיא טראמפ על צו נשיאותי להגנה על חדשנות אמריקנית בתחום הבינה המלאכותית, שנועד למנוע רגולציה לא אחידה ומכבידה מצד מדינות בארה"ב.

יחסים עם נתניהו והעימות מול איראן

טראמפ התייחס גם ליחסיו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, ואמר: "אני מסתדר מאוד עם נתניהו. הוא היה ראש ממשלה בזמן מלחמה. אנחנו השמדנו את היכולות הגרעיניות של איראן - הם היו קרובים לנשק גרעיני בתוך כחודשיים".

טראמפ%3A "סוכנים ישראלים ביקרו באתר בפורדו וגילו שהכל נהרס"

לדבריו, הפגיעה ביכולות האיראניות היא שאפשרה את קידום התהליכים האזוריים: "אין סיכוי שהיינו מגיעים להסכם בעזה אם לא היינו מנטרלים את איראן במידה מסוימת. איראן שונמכה משמעותית".

"אם יחזרו - נשמיד שוב"

טראמפ הוסיף כי אינו שולל שאיראן תנסה לשקם את תוכניתה הגרעינית בעתיד: "זה לא אומר שהם לא ינסו שוב בשנתיים-שלוש הקרובות. אם ירצו לחזור - נשמיד גם את זה. ייקח להם הרבה זמן לחזור".

מטוסי קרב של חיל האוויר ממריאים לתקיפה באיראן, צילום: דובר צה"ל

עם זאת, ציין כי איראן מעוניינת כעת בעסקה: "הם רוצים לעשות עסקה איתי. היה מוטב להם אם היו עושים הסכם קודם. אם היה הסכם - אף אחד לא היה נהרג ושום בניין לא היה נופל".

שיתוף הפעולה עם ישראל

טראמפ הדגיש את הסיוע האמריקני לישראל במהלך הלחימה: "עזרנו לישראל המון, הורדנו את הכטב"מים, אבל גם ישראל עשתה עבודה טובה. כולם נלחמו באומץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...