"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ על החות'ים: "לוחמים קשוחים שיכולים לספוג הרבה"

הנשיא האמריקני התראיין ל-FOX מתוך המטוס הנשיאותי • על שיתוף פעולה כלכלי עם סין אמר: "ש לנו את המרכיבים של הסכם מאוד חזק עם סין, יהיה מאוד טוב לסין" • על איראן: "עד שביידן הגיע לא היה להם כסף לחמאס וחיזבאללה ולא היה איום" • טראמפ על המטוס הקטארי: "אנחנו נותנים מתנות לכולם, רק טיפש לא יקבל מתנה כזאת"

,עודכן
0השמעה
טראמפ בבית הלבן. צילום: AFP

במקביל למסעו במפרץ, נשיא ארה"ב דונלד טראמפ העניק הלילה (בין שלישי לרביעי) ראיון לשון האניטי מרשת FOX בתוך מטוסו הנשיאותי האייר פורס 1. במהלך הראיון, התייחס טראמפ לסוגיית המתיחות בין הודו לפקיסטן, הסכם הסחר עם סין, ההכרזה הדרמטית להורדת מחירי התרופות, המטוס שקיבל מקטאר, האיום האיראני והחות'ים.

בפתיחת דבריו, התייחס טראמפ למתיחות בין הודו לפקיסטן: "היה פה פוטנציאל למלחמה גרעינית. עשינו עבודה טובה בהשגת עסקה להרגעת הרוחות". על הקשרים הכלכליים בין ארה"ב לסין אמר טראמפ: "אנחנו הולכים לפתוח את סין לעסקים אמריקניים, מערכת היחסים מאוד טובה, יש לי הרבה כבוד לנשיא שי, יש את המרכיבים של הסכם מאוד חזק עם סין. זה יהיה מאוד טוב לסין".

נשיא סין שי ג'ינפינג ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ,צילום: REUTERS

בנוגע להצהרתו מיום שני, לפיה כי יחתום על צו נשיאותי שיוריד אתמחירי תרופות המרשם בארה"בלרמה הנמוכה ביותר המשולמת במדינות מפותחות אחרות, הפנה טראמפ אצבע מאשימה כלפי מדינות אירופה: "אני מאשים מדינות אירופאיות במחיר התרופות הגבוה בארה"ב. חבר שלי משתמש ב-'fat-shots' וקונה את התרופה שלו בלונדון בזול. הוצאתי צו נשיאותי שיביא לכך שנשלם את המחיר הנמוך ביותר בעולם על תרופות".

עלהמטוס שיקבל במתנה מממשלת קטאראמר טראמפ: "הקטארים שמעו על העיכובים בקבלת מטוס נשיאותי חדש, ואמרו: 'אנחנו רוצים לתת מתנה למחלקת ההגנה'. אנשים אומרים שאנחנו לא צריכים לקבל מתנות, אך אני אומר: אנחנו נותנים מתנות לכל אחד אחר, יותר מדי מתנות, ומגנים על מדינות שלא היו מתקיימות בלעדינו. רק טיפש לא יקבל מתנה כזו".

"הארמון המעופף" הקטארי שטראמפ צפוי לקבל,צילום: איי.פי

בנוגע לסוגייה האיראנית אמר הנשיא: "הם לא יהיו כוח גרעיני. אני בעד איראן, רוצה שתהיה להם מדינה מופלאה, אך בכהונתי הקודמת הם היו מרוששים, לא מכרו נפט כמעט לאף אחד, לא היה להם כסף לחמאס, חיזבאללה, ולא היה איום, כשביידן נכנס הוא נתן להם להתעשר".

ביחס להפסקת התקיפות של ספינות אמריקניות בידי החות'ים, אמר: "אי אפשר תמיד לסמוך על כך שמישהו יגיד בהכרח את האמת. אבל הנציגים שלהם היו מאוד חזקים, מאוד עוצמתיים, היחסים איתם היו טובים מאוד. הם לוחמים קשוחים. הם יכולים לספוג הרבה. אומרים שזה נכון, אבל נראה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר