"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הטרלה? חבר הקונגרס שהציע לייצר שטר עם דיוקן של טראמפ

חבר הקונגרס הרפובליקני ג'ו וילסון טען בחשבון ה-X שלו כי הוא מכין הצעת חוק לייצור שטר של 250 דולר עם דיוקנו של הנשיא האמריקני - ואף צירף "הדמיה" • הסיבה להצעה לדבריו, נעוצה ב"אינפלציה של ביידן"

,עודכן
0השמעה
"מבחינת עלויות - קיבלתי שתי תשובות שונות". אילוסטרציה. צילום: דודו גרינשפן

שטר של 250 דולר ועליו דיוקנו של הנשיא האמריקני דונלד טראמפ. זו הצעתו של חבר בית הנבחרים הרפובליקני ג'ו וילסון, כפי שפרסם אותה אתמול (שלישי) בחשבון ה-X שלו.

הדמיית ה"שטר של טראמפ" כפי שהעלה חבר הקונגרס ג'ו וילסון,

חבר הקונגרס מדרום קרוליינה טען בציוץ כי הוא "אסיר תודה" ו"מנסח חקיקה שתנחה את הלשכה לחריטה והדפסה לעצב שטר של 250 דולר 'בהשתתפות' דונלד טראמפ", כשעל השטר המדומה נראה דיוקנו של הנשיא. כיום הסכום הגדול ביותר בשטר של דולר הוא 200.

חבר הקונגרס טען כי היוזמה לשטר מגיעה בעקבות האינפלציה, שייחס לתקופת ממשל ביידן. "הביידנפלציה הרסה את הכלכלה ואילצה משפחות אמריקניות לשאת יותר מזומנים. שטר יקר ביותר עבור הנשיא היקר ביותר", כתב. האינפלציה בארצות הברית נכון להיום עומדת על כ-3 אחוזים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר