"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בוושינגטון עוד מגלים את מימדי אסון ההתנגשות; טראמפ: "זה גרוע, היה אפשר למנוע"
לפני זמן קצר צייץ רשת "Truth Social"שבבעלותו: ״המטוס היה בקו גישה מושלם ושגרתי לשדה התעופה, המסוק נסע ישר לעבר המטוס במשך זמן ממושך - למה מגדל הפיקוח לא אמר למסוק מה לעשות?"
רגע ההתנגשות של המטוס והמסוק בוושינגטון. צילום: צילום מסך

בוושינגטון עוד מגלים את מימדי אסון ההתנגשות; טראמפ: "זה גרוע, היה אפשר למנוע"

לפני זמן קצר צייץ רשת "Truth Social"שבבעלותו: ״המטוס היה בקו גישה מושלם ושגרתי לשדה התעופה, המסוק נסע ישר לעבר המטוס במשך זמן ממושך - למה מגדל הפיקוח לא אמר למסוק מה לעשות?"

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בארה"ב עוד מגלים אתמימדי האסון, לאחר שמטוס נוסעים פנימי של חברת אמריקן איירליינס התנגש הלילה (בין רביעי לחמישי) עם מסוק בלק הוק של צבא ארה"ב, בקרבת שדה התעופה הלאומי רייגן בוושינגטון.לפי דיווחים ראשוניים, לפחות 18 גופות נמשו מנהר הפוטומאק, שמעליו התרחשה ההתרסקות. גורם רשמי בצבא ארה"ב אישר כי אחד ממסוקיו היה מעורב בהתרסקות.

הנשיא טראמפ, פרסם מיד לאחר ההתרחשות, הודעה שבה נאמר: "קיבלתי תדרוך מלא על התאונה הנוראית שהתרחשה זה עתה בשדה התעופה הלאומי רייגן. יהי זכרם ברוך. תודה על העבודה המדהימה שמבצעים כוחות ההצלה שלנו. אני עוקב אחר המצב ואספק פרטים נוספים כשיתבררו".

דונלד טראמפ: "איזה לילה נורא זה היה, אלוהים יברך את כולכם", צילום: אי.אף.פי

לפני זמן קצר, צייץ ברשת "Truth Social" ואמר כי ״המטוס היה בקו גישה מושלם ושגרתי לשדה התעופה. המסוק נסע ישר לעבר המטוס במשך זמן ממושך.

"הלילה היה בהיר, האורות במטוס דלקו - למה המסוק לא עלה או ירד, או הסתובב", הוא שיתף בתהיות שלו אודות המאורע המצער. "למה מגדל הפיקוח לא אמר למסוק מה לעשות במקום לשאול אם הם רואים את המטוס. זהו מצב גרוע שנראה שהיה אפשר למנוע אותו. לא טוב!״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...