"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מאוחר מדי": טראמפ סירב לעימות נשיאותי נוסף
הנשיא לשעבר הודיע במהלך עצרת במדינת צפון קרוליינה כי לא יפגוש את המועמדת הדמוקרטית האריס בעימות ברשת CNN • "היא מעוניינת בסיבוב נוסף כי היא מפסידה באופן נוראי", אמר טראמפ על סגנית הנשיא
הנשיא טראמפ במהלך העצרת בצפון קרוליינה. צילום: איי.פי

"מאוחר מדי": טראמפ סירב לעימות נשיאותי נוסף

הנשיא לשעבר הודיע במהלך עצרת במדינת צפון קרוליינה כי לא יפגוש את המועמדת הדמוקרטית האריס בעימות ברשת CNN • "היא מעוניינת בסיבוב נוסף כי היא מפסידה באופן נוראי", אמר טראמפ על סגנית הנשיא

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נשיא ארצות הברית לשעבר והמועמד הרפובליקני לנשיאות דונלד טראמפ דחה את ההזמנה לעימות עם המועמדת הדמוקרטית קמלה האריס ברשת CNN ב-23 באוקטובר.

"הבעיה היא שזה מאוחר מדי", אמר טראמפ בנאום בעצרת בצפון קרוליינה. "ההצבעה כבר החלה", הסביר. טראמפ האשים את האריס כי היא מבקשת עימות נוסף עמו משום שהיא "מפסידה באופן נוראי".

טראמפ סרב לעימות נוסף עם האריס בעצרת בצפון קרוליינה %2F%2F צילום%3A רויטרס

אתמול הודיעה האריס על הסכמתה להצעת רשת החדשות CNN להשתתף בעימות נשיאותי נוסף. "אקבל בשמחה את ההזמנה לעימות ב-23 באוקטובר", כתבה האריס ברשת החברתית X. "מקווה שדונלד טראמפ יצטרף אליי".

"סגנית הנשיא האריס מוכנה לעוד הזדמנות לחלוק את הבמה עם דונלד טראמפ", מסרה יו"ר הקמפיין ג'ן או'מלי דילון. "לדונלד טראמפ לא צריכה להיות בעיה להסכים לעימות". לפי CNN, העימות היה צריך להיערך באותם התנאים שבהם נערך העימות הראשון בעונת הבחירות הזו בין טראמפ לנשיא המכהן ומועמד הדמוקרטים דאז לנשיאות, ג'ו ביידן, בחודש יוני. בעימות המדובר ניצח טראמפ והופעתו הכושלת של הנשיא הביאה לפרישתו מהמרוץ.

הנשיא לשעבר ממשיך לטעון כי ניצח בעימות האחרון, אולם רוב אזרחי ארה"ב חולקים עליו. כך, לפי סקר YouGov סברו 55% מהצופים כי האריס ניצחה – לעומת 25% שהעניקו את הניצחון לטראמפ. סקר ABC קבע ניצחון להאריס 58-36.בסקר של ה"ניו יורק טיימס", שפורסם שלשום, שיעור הרפובליקנים שלא היו מרוצים מהופעתו של טראמפ היה גבוה פי עשרה מאשר שיעור הדמוקרטים שלא היו מרוצים מהאריס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...