תומכת טראמפ מחזיקה בד עם הדפס של פניו, בסמוך לוועידה הרפובליקנית במילווקי . צילום: רויטרס

לאחר ניסיון ההתנקשות: טראמפ נחת בויסקונסין לקראת פתיחת הוועידה הרפובליקנית

עם סיום הוועידה ביום חמישי חברי המפלגה יאשרו באופן סופי את מועמדותו של טראמפ כנציג הרפובליקני לקראת הבחירות לנשיאות • במהלך האירוע הנשיא לשעבר צפוי להודיע מי יהיה סגנו במידה וייבחר

נשיא ארצות הברית לשעבר דונלד טראמפ נחת הלילה (בין ראשון לשני) במילווקי שבויסקונסין לקראת פתיחת הוועידה הרפובליקנית הלאומית, זאת כיממה מאז ניסיון ההתנקשות בו.

מטוסו של טראמפ נוחת בויסקונסין לקראת הוועידה הרפובליקנית, צילום: Getty Images via AFP

ביום חמישי, לקראת סיום הוועידה, חברי המפלגה יאשרו באופן סופי את מועמדותו של טראמפ כנציג המפלגה לקראת הבחירות לנשיאות שייערכו בחודש נובמבר. כמו כן הנשיא לשעבר יודיע מי הוא המועמד שלו לתפקיד סגן הנשיא.

אחד מרגעי השיא של הוועידה הוא אישור מצע המפלגה.המצע שכולל 16 עמודים, כולל עיסוק בין השאר בעצירת הגירה, קידום "ערכי המשפחה", והצהרת כוונות בנוגע לרצון להרחיב את הסכמי אברהם.

מוקדם יותר דווח בסוכנות הידיעות AP  כי ה-FBI לא איתר סיכונים משמעותיים לקראת האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...