"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר ניסיון ההתנקשות: טראמפ נחת בויסקונסין לקראת פתיחת הוועידה הרפובליקנית

עם סיום הוועידה ביום חמישי חברי המפלגה יאשרו באופן סופי את מועמדותו של טראמפ כנציג הרפובליקני לקראת הבחירות לנשיאות • במהלך האירוע הנשיא לשעבר צפוי להודיע מי יהיה סגנו במידה וייבחר

,עודכן
0השמעה
תומכת טראמפ מחזיקה בד עם הדפס של פניו, בסמוך לוועידה הרפובליקנית במילווקי. צילום: רויטרס

נשיא ארצות הברית לשעבר דונלד טראמפ נחת הלילה (בין ראשון לשני) במילווקי שבויסקונסין לקראת פתיחת הוועידה הרפובליקנית הלאומית, זאתכיממה מאז ניסיון ההתנקשות בו.

מטוסו של טראמפ נוחת בויסקונסין לקראת הוועידה הרפובליקנית,צילום: Getty Images via AFP

ביום חמישי, לקראת סיום הוועידה, חברי המפלגה יאשרו באופן סופי את מועמדותו של טראמפ כנציג המפלגה לקראת הבחירות לנשיאות שייערכו בחודש נובמבר. כמו כן הנשיא לשעבר יודיע מי הוא המועמד שלו לתפקיד סגן הנשיא.

אחד מרגעי השיא של הוועידה הוא אישור מצע המפלגה.המצע שכולל 16 עמודים, כולל עיסוק בין השאר בעצירת הגירה, קידום "ערכי המשפחה", והצהרת כוונות בנוגע לרצון להרחיב את הסכמי אברהם.

מוקדם יותר דווח בסוכנות הידיעות AP כי ה-FBI לא איתר סיכונים משמעותיים לקראת האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר