"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שפל חדש בסקרים לביידן: בכירים דמוקרטים מפעילים לחץ לפרישתו

שלושה רבעים מכלל המצביעים בארה"ב מחזיקים בדעה שלמפלגה הדמוקרטית יהיה סיכוי טוב יותר לנצח את הבחירות ללא ביידן • חבר בית הנבחרים מטעם מדינת טקסס, לויד דוג'ט, היה הראשון לצאת בפומבי נגד הנשיא: "חייב לקבל החלטה"

,עודכן
0השמעה

ביידן: "אני יודע שאני לא איש צעיר - אבל אני יודע להגיד את האמת"

שפל נוסףלנשיא ביידןאחרי העימות הכושל מול דונלד טראמפ:שלושה רבעים מכלל המצביעים בארה"ב מחזיקים בדעה שלמפלגה הדמוקרטית יהיה סיכוי טוב יותר לנצח את הבחירות בסוף השנה אם ג'ו ביידן יוחלף, כך עולה מסקר שערכה רשת CNN.

לפי הסקר, 49% מהבוחרים בארה"ב מעדיפים את מועמד הרפובליקנים טראמפ, לעומת 43% בלבד שתומכים בנשיא המכהן ביידן.

בעקבות הרושם הרע שהותיר הנשיא והסקרים המאכזבים, מספר הולך וגדל של בכירים במפלגה הדמוקרטית, מביעים דעתם בגלוי וקוראים לביידן לפרוש מהמרוץ.

טראמפ. יצא כשידו על העליונה,צילום: Getty Images via AFP

חבר בית הנבחרים מטעם מדינת טקסס, לויד דוג'ט, היה הראשון לצאת בפומבי נגד הנשיא: "לינדון ג'ונסון קיבל בנסיבות שונות מאוד החלטה כואבת לפרוש. הנשיא ביידן צריך לעשות את אותו הדבר".

"יש קבוצה גדולה והולכת של דמוקרטים בבית הנבחרים המודאגים לגבי מועמדותו של הנשיא", אמר ל-CNN חבר בית נבחרים מטעם הדמוקרטים שביקש שלא להזדהות: "אנחנו מודאגים מאוד מהיכולת שלו לנצח. הרצון הוא לאפשר לנשיא לקבל את ההחלטה לבדו, אבל אם זה לא יקרה, נביע בקולניות את החששות שלנו".

עם זאת, גם אישים דמוקרטים אחרים נמצאים לפי הסקר בפיגור מול טראמפ. כך, סגנית הנשיא, קמלה האריס מקבל 45% מהקולות, לעומת 47% שתומכים בטראמפ. מושל קליפורניה גאווין ניוסום מקבל 43% לעומת 48% לטראמפ. שר התחבורה פיט באטיג'יג מקבל גם הוא 43% לעומת 47% לטראמפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר