"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עם ישראל חי": אלפים בעצרת תמיכה בישראל בניו יורק
אלפי תומכי ישראל מרחבי ניו יורק וממדינות סמוכות הגיעו לעמוד לצידה • מושלת ניו יורק, קתי הוקול, נשאה דברים: ״ניו יורקרים לעולם לא יהיו סבלניים לרוע" • האירוע כלל גם איחוד של מנהיגים דתיים בניו יורק, בינהם מספר כמרים, בישוף, אימאם, ורבנים
אלפים התייצבו להביע תמיכה בישראל מול בניין מטה האו"ם בניו יורק. צילום: EPA
צפו

"עם ישראל חי": אלפים בעצרת תמיכה בישראל בניו יורק

אלפי תומכי ישראל מרחבי ניו יורק וממדינות סמוכות הגיעו לעמוד לצידה • מושלת ניו יורק, קתי הוקול, נשאה דברים: ״ניו יורקרים לעולם לא יהיו סבלניים לרוע" • האירוע כלל גם איחוד של מנהיגים דתיים בניו יורק, בינהם מספר כמרים, בישוף, אימאם, ורבנים

דור מלול, כתבנו בארה"ב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מול מטה האו״ם בניו יורק התקיימה בלילה שבין שלישי לרביעי (שעון ישראל) הפגנת תמיכה גדולה בישראל. העצרת נערכה ביוזמת הפדרציה היהודית של ניו יורק וארגון ה-jcrc לצד שורת ארגונים יהודיים.

אלפי תומכי ישראל מרחבי ניו יורק וממדינות סמוכות הגיעו לעמוד לצידה, בינהם קבוצות גדולות של סטודנטים אשר התעטפו בדגלי ישראל והניפו שלטי הזדהות. המשטרה במקום נאלצה להרחיב את אזור ההפגנה כיוון שהגיעה כמות גדולה ממה שנערכו לה בהפקת האירוע.

הפגנת תמיכה בישראל מול מטה האו"ם בניו יורק

במהלך האירוע אמרה מושלת ניו יורק, קתי הוקול, כי ״ניו יורקרים לעולם לא יהיו סבלניים לרוע. ברגעים חשוכים אלה, אנחנו קוראים לשלום, אבל היום אנחנו קודם קוראים לעשיית צדק על הטבח בתינוקות, ילדים וקשישים״. עוד באירוע נאם שגריר ישראל באו״ם, גלעד ארדן שאמר כי ״חמאס פתח במלחמה לא רק נגד ישראל אלא גם נגד אמריקה. הבסנו את החושך לאורך ההיסטוריה - וגם הפעם אנחנו ננצח, ישראל כאן להישאר לנצח״.

משפיעני רשת רבים השתתפו באירוע כדי להעביר את מסרי התמיכה לקהל בישראל ובעולם כולו, בינהם גם השחקן הישראלי עומר חזן. אמילי אוסטין, משפיענית רשת עם מיליוני עוקבים ברשתות, אמרה ל"ישראל היום" כי ״היום יותר מתמיד אני גאה להיות אזרחית ישראל. אנחנו תמיד אומרים 'לעולם לא עוד' אבל היום זה חזק מתמיד. עם ישראל חי״.

באי עצרת התמיכה בישראל בניו יורק,

האירוע כלל גם איחוד של מנהיגים דתיים בניו יורק, בינהם מספר כמרים, בישוף, אימאם, ורבנים. ״אנחנו כאן כדי להעביר מסר של אחדות נגד הברבריות, ונמשיך לעמוד לצד המוסר״, אמרו המנהיגים הדתיים.

בתום הפגנת התמיכה המשתתפים פתחו המשתתפים בשירת ״עושה שלום״ וחתמו עם ההמנונים של ארה״ב וישראל.

ממול לאירוע התמיכה הגדול, הפגינו עשרות של מפגינים פרו-פלסטיניים, בינהם אנשי נטורי קרתא, שהניפו דגלי פלסטין ושלטים נגד ישראל שלטענתם ״הציתה את האש״. המשטרה המקומית, בהנחיית ראש העיר אדמס והמושלת הוקול, הגבירה את האבטחה סביב מקומות בעלי זיהוי ישראלי-יהודי וקוראת לתושבים להיות ערנים מפני פעילות אלימה מצד פעילים אנטי-ישראליים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...