"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פורץ תקף את בעלה של יו"ר בית הנבחרים ננסי פלוסי בביתם
פול פלוסי, בן 82, אושפז בבית החולים לאחר התקיפה, אך הוא צפוי להתאושש • הגברת שהתה מחוץ לסן פרנסיסקו באותה העת • המניע נמצא תחת חקירה
פול פלוסי, הותקף על ידי פורץ | צילום: איי.פי

פורץ תקף את בעלה של יו"ר בית הנבחרים ננסי פלוסי בביתם

פול פלוסי, בן 82, אושפז בבית החולים לאחר התקיפה, אך הוא צפוי להתאושש • הגברת שהתה מחוץ לסן פרנסיסקו באותה העת • המניע נמצא תחת חקירה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פול פלוסי, בן זוגה של יו"ר בית הנבחרים האמריקני ננסי פלוסי, אושפז היום (שישי) בבית החולים לאחר שהותקף על ידי פורץ שחדר לביתם של בני הזוג בסן פרנסיסקו הבוקר, כך מסר הדובר של הגברת פלוסי.

"מוקדם בבוקר, פורץ חדר למעון הזוג פלוסי בסן פרנסיסקו ותקף באלימות באמצעות פטיש את מר פלוסי", אמר דרו האמיל הדובר, והוסיף: "התוקף נמצא במעצר והמניע לתקיפה נמצא בחקירה".

הזוג פלוסי, ארכיון, צילום: איי.אף.פי

מר האמיל אמר שמר פלוסי, בן 82, צפוי להחלים לחלוטין. לדבריו, גברת פלוסי לא הייתה בסן פרנסיסקו בזמן האירוע.

יו"ר בית הנבחרים, ננסי פלוסי, צילום: אי.פי.איי.

זו לא הפעם הראשונה שהגברת פלוסי, גם היא בת 82, נמצאת "על המוקד". גבר מצפון קרוליינה, קליבלנד מרדית', נידון בדצמבר האחרון ל-28 חודשי מאסר לאחר שהודה כי איים לירות בפלוסי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...