"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבעה מסמכים "סודיים ביותר", 15 "סודיים": פורסמה רשימת הפריטים שהוחרמו מאחוזת טראמפ

כחודש לאחר הפלישה למאר א-לאגו: בית המשפט התיר לפרסם חומרים נוספים • נמצאו 28 קלסרים ריקים עם הכיתוב "להחזיר לעוזר הצבאי"

,עודכן
0השמעה
הנשיא לשעבר טראמפ, צילום: אי.פי

בית המשפט פרסם פירוט נוסף של המסמכים אשר הוחרמו במהלךהפשיטה של הבולשת הפדרלית באחוזתו של הנשיא לשעבר דונלד טראמפ במאר א-לאגו שבפלורידה.

על פי הרשימה החדשה של הממצאים אשר פורסמה הערב (שישי), חוקרי ה-FBI לקחו בחודש שעבר כ-100 סטים של מסמכים בעל סיווג "סודי" ו"סודי ביותר" אשר היו בתוך 33 קופסאות יחד עם גזרי עיתונות מזמן כהונתו של טראמפ בבית הלבן. חלקם היו במשרדו הפרטי של הנשיא לשעבר, וחלקם במועדון פרטי במתחם שבפאלם ביץ' שבמדינת פלורידה.

המסמכים שנחשפו,צילום: איי.פי

באחת הקופסאות מצאו החוקרים 99 כתבות של עיתונים ומגזינים מהשנים 2018-2017, יחד עם שבעה מסמכים בעל סיווג "סודי ביותר", 15 מסמכים מסווגים כ"סודי", 43 קלסרים ריקים "מסווגים" ו-28 קלסרים ריקים עם הכיתוב "להחזיר לעוזר הצבאי". שופטת המחוז איליין קנון הורתה על פרסום הממצאים המפורטים אמש.

כזכור, בחודש שעבר משרד המשפטים האמריקני פרסם את המסמך שבאמצעותו הרשויות הצדיקו את הפשיטה על אחוזתו של טראמפ ב-8 באוגוסט שעבר - מהלך משפטי חסר תקדים בהיסטוריה של ארה"ב בעיצומו של קמפיין לבחירות האמצע וריצה אפשרית של הנשיא לשעבר ב-2024.

טראמפ ורעייתו נפרדו מהבית הלבן: "היו ארבע שנים נפלאות" // צילום ארכיון: רויטרס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר