"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

בנט התעמת עם המגישה האייקונית של CNN: "מה שאת משדרת זה שקר"

ראש הממשלה תקף את כריסטיאן אמנפור לאחר ששאלה אותו על "אלימות המתנחלים" • כשניסתה להתגונן ("אמרתי מיעוט של קיצוניים"), השיב לה בנט: "אני מתנגד לסימטריה שאת מנסה ליצור - פלשתינים רוצחים ישראלים, לא ישראלים רוצחים פלשתינים"

,עודכן
0השמעה

רה"מ בנט מתעמת עם המגישה האייקונית של CNN // צילום: מתוך CNN

ראש הממשלה נפתלי בנט התעמת הערב (רביעי) עם מגישת CNN האייקונית, כריסטיאן אמנפור, במסגרת ראיון בערוץ החדשות היוקרתי.

אמנפור שאלה את בנט על דברי מפקד פיקוד מרכז, אלוף יהודה פוקס, כי הוא "מוטרד מאלימות המתנחלים". "אם הוא אומר את זה, מה התגובה שלך לזה?", שאלה אמנפור את בנט. ראש הממשלה השיב: "מה שאת משדרת הוא כוזב באופן בוטה". אמנפור שאלה: "למה אתה אומר את זה?". בנט: "אגיד לך למה. כי זה שקר. הרוב הגורף". כשהמגישה הגיבה בכעס, המשיך בנט: "תני לי לסיים, כריסטיאן, אני יכול להגיד לך את זה (מחייך; א"ל): רוב גורף של חצי מיליון ישראלים. את לא מייצגת את העובדות".

אמנפור התגוננה: "אמרתי מיעוט של קיצוניים, זה מה שאמרתי". בנט השיב: "זו קבוצה פצפונת ואני מתנגד לסימטריה שאת מנסה ליצור, כי מתוך חצי מיליון ישראלים טובים...". המגישה קטעה את ראש הממשלה: "אין פה סימטריה, אני מדברת על הגנרל שלך". בנט: "אני יכול לסיים?". אמנפור: "כן".

בנט: "מתוך 500 אלף ישראלים ישרים שמקיימים את החוק ביהודה ושומרון, יש כמה מאות, אולי פחות, שמיישמים אלימות מדי פעם. אך מי נרצח? אנחנו רואים פלשתינים רוצחים ישראלים, לא ישראלים רוצחים פלשתינים, ולכן אין פה סימטריה. אני גם מתנגד לכך שמדובר בשטחים כבושים - הם שטחים במחלוקת, ויש לנו דרישה למקום משלנו. גם להם יש דרישה, אני מבין את זה, אנחנו צריכים לברר איך לחיות ביחד. זה תפקידי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר