"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בהלה בסין: סגרים במדינה בגלל התפרצות מחודשת של האומיקרון
1,400 מקרים נרשמו במדינה האסייתית בימים האחרונים, למרות המדיניות הנוקשה • סגר הוכרז בערים עם מיליוני תושבים, וסגרים סלקטיביים ננקטים גם בבניינים • התושבים מודאגים: "קנינו שק שינה ואוכל למקרה שינעלו אותנו במשרד"
עובדי משרד הבריאות הסיני בודקים מתלמידים | צילום: אי.פי.איי

בהלה בסין: סגרים במדינה בגלל התפרצות מחודשת של האומיקרון

1,400 מקרים נרשמו במדינה האסייתית בימים האחרונים, למרות המדיניות הנוקשה • סגר הוכרז בערים עם מיליוני תושבים, וסגרים סלקטיביים ננקטים גם בבניינים • התושבים מודאגים: "קנינו שק שינה ואוכל למקרה שינעלו אותנו במשרד"

דמיאן פצ'טר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקורונה חוזרת: וריאנט האומיקרון מכה גלים בסין, שם שני שליש מהמחוזות דיווחו על מאות מאומתים לנגיף. העיר ג'ילין, שבה דווח על כ-900 מאומתים, נכנסה לסגר על 24 מיליון תושביה. גם עיר הנמל שנג'ן שבה 20 מיליון תושבים, נכנסה לסגר אתמול (ראשון).

עוד דווח כי בשנחאי, המרכז הפיננסי של המדינה, מבצעים השלטונות סגרים סלקטיביים של בניינים שלמים שבהם נמצאים נשאים לנגיף. "בכל יום כשאני הולכת לעבודה, אני מודאגת שבניין המשרדים שלנו ייסגר, לא אוכל להגיע הביתה. קניתי שק שינה ואחסנתי מזון מהיר במשרד ליתר ביטחון", אמרה יאמנג לי (28), תושבת העיר.

לגל הנוכחי השפעות קשות על הכלכלה וחברות המספקות חלקים לענקיות טכנולוגיות כמו אפל וליצרניות הרכב טויוטה ופולקסווגן - נאלצו זמנית להפחית את הייצור. התחבורה הציבורית בשנחאי הושבתה גם כן והרשויות ביקשו מהאזרחים לעבוד מהבית. בנוסף, בנייני מגורים ומתחמים משרדיים בבייג'ין הבירה בודדו במהלך סוף השבוע והיום אומתו שישה מקרים.

בסך הכל, הענקית האסייתית רשמה יותר מ-1,400 נדבקים חדשים, למרות מדיניות האפס סובלנות. מדובר בהתפרצות הרחבה ביותר מאז שהחלה המגיפה לפני כשנתיים בעיר ווהאן. מתחילת המגיפה מתו כ-4,636 איש בסין, כך על פי מספרים של סוכנות הידיעות הממלכתית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...