זוועה באוסטרליה: גופת צעירה נמצאה באמבט חומצה - החשוד ניסה להימלט

רומן סודי בין זוג מהגרים צעירים נגמר בחשד לרצח מחריד • החשוד במעשה הסגיר את עצמו לידי המשטרה

ממצאים בזירת הרצח המזעזע בסידני

רצח אכזרי מזעזע את אוסטרליה: שרידי גופתה של צעירה בת 19 מבנגלדש נמצאו באמבטיה מלאה בחומצה בשכונה במערב סידני, זאת לאחר שעל פי החשד, מספר ימים קודם, היא נישאה בחשאי לבן זוגה בן ה-20 מפקיסטן שרצח אותה.

אמינה הייט (19), מבנגדלש, הגיעה בגיל צעיר לאוסטרליה והייתה אהובה על מכריה מאד. באוסטרליה היא הכירה את בן זוגה, מרג' זפאר (20), הפקיסטני, והשניים היו במערכת יחסים למרות ההתנגדות העזה של שתי המשפחות. השניים, שגם העלו לרשת תמונות רומנטיות שלהם, נישאו בחשאי השנה ועברו להתגורר יחד, מעשה שנחשב בלתי מקובל בחברות השמרניות מהן באו.

החשוד ברצח והקורבן,

אולם סיפור האהבה הרומנטי הפך לסיפור אימה כשבראשון האחרון פרצו כוחות המשטרה אל הדירה ששכרו השניים. שם בחדר האמבטיה, הצבוע בוורד סלומון, נמצאו שרידיה של אמינה, בתוך אמבטיית חומצה. כוחות המשטרה פרצו אל הדירה אחרי שאמינה נעלמה ובני משפחתה הביעו דאגה לשלומה.

בעקבות הגילוי הנורא החלו כוחות המשטרה לערוך חיפושים אחרי זפאר, שנראה במצלמות האבטחה בורח מהמקום במשאית שלו. מאוחר יותר אחרי תחילת חיפושים זפאר, הסגיר את עצמו למשטרה.

עורך דינו של זפאר, מוחמד סאקר, מסר לכלי התקשורת כי זפאר "היה מבוהל מאד אחרי מעצרו ביום ראשון". עורך הדין לא אישר כי השניים היו נשואים אבל ציין שהם היו בזוגיות. עורך הדין גם לא ביקש לשחרר את מרשו בערבות וככל הנראה זפאר יישאר במעצר לפחות עד תחילת הדיון במשפטו בהמשך החודש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר