"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

הוא עלה לטיסה כדי לחגוג יום הולדת - ואז ראה מי מחכה לו במטוס

אב הודי שעלה לטיסה של חברת "אינדיגו" לא שיער שבתו היא חלק מצוות הדיילות • כשהבין זאת, לא הצליח לעצור את התרגשותו • צפו ברגע שריגש מיליונים

0השמעה
מטוס ממריא (אילוסטרציה) , משה שי
מטוס ממריא (אילוסטרציה) | צילום: משה שי

רגע משפחתי מרגש במיוחד תועד בטיסה של חברת התעופה ההודית "אינדיגו", כשהדיילת שווטה פאנדיי הפתיעה את אביה שעלה לטיסה כדי לחגוג את יום הולדתו. על פי דיווח ברשת החדשות ההודית Asianet News, זו הייתה הפעם הראשונה שבה האב ראה את בתו לבושה במדי הדיילת הרשמיים.

בסרטון שהפך במהירות לוויראלי נראה האב נכנס למטוס ומבחין בפאנדיי הפורשת את זרועותיה לקראתו. לפי דיווח בעיתון ההודי The Hindu, בתחילה נראה האב מבולבל מעט, אך כעבור רגע קצר של היסוס הוא מזהה את בתו. הבעת פניו מתחלפת מיד לגאווה ולשמחה עצומה, והשניים מתחבקים ארוכות במעבר המטוס לעיני הנוסעים הנרגשים.

He thought he was simply boarding a flight. Instead, he got the birthday surprise of a lifetime.

IndiGo flight attendant Shweta Pandey surprised her father by working on his flight on his birthday.

At first, he barely recognised her in uniform then came the moment of… pic.twitter.com/FlaeUfgVpH

— The News Drill™ (@thenewsdrill) August 30, 2026

מהדיווחים עולה כי פאנדיי שמרה על שיבוצה לטיסה בסוד מוחלט, במטרה להפוך את יום הולדתו של אביה לבלתי נשכח. עוד צוין ב-Asianet News כי פאנדיי שיתפה תמונת סלפי עם אביה לצד כרטיס ברכה מיוחד שהכינה עבורו. במחווה מסורתית שנגעה לליבם של צופים רבים, היא נראית בסרטון כורעת לגעת ברגליו של אביה - אות כבוד מקובל ובקשת ברכה בתרבות ההודית.

הסרטון זכה לתפוצה אדירה ברשתות החברתיות, וגולשים רבים שיתפו כיצד הרגע המרגש גרם להם לחייך ואף להזיל דמעה. התגובות ברשת התמקדו בעיקר בהבעת פניו של האב ברגע הגילוי. אחד הגולשים צוטט ב-The Hindu כשאמר שהאופן שבו ההפתעה פינתה את מקומה לגאווה טהורה היה מרגש במיוחד, בעוד גולש אחר ציין את הפשטות והעוצמה של הרגע ותיאר אותו כדוגמה מזוקקת לאהבה משפחתית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר