"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במסווה של "ארגון סיוע": אזרח טורקיה חשוד שהזרים כספים וציוד לחמאס

מוחמד יוסף חסנה, בן 45 מאיסטנבול, נעצר בבריטניה בחשד שהקים ארגון צדקה פיקטיבי שנועד להזין את ארגון הטרור • בארה"ב, הדורשת את הסגרתו, חושפים כי פעל מאז 2023 בשיתוף פעולה הדוק עם אחת הדמויות הבכירות בצמרת הארגון

,עודכן
0השמעה
אנשי חמאס משתלטים על משאיות סיוע , רויטרס
אנשי חמאס משתלטים על משאיות סיוע. צילום: רויטרס

אזרח טורקי נעצר אמש (שישי) בבריטניה לבקשת רשויות החוק בארצות הברית, בחשד שניהל רשת מסועפת להעברת כספים ואספקה לארגון הטרור חמאס, תחת מסווה של "ארגון הומניטרי גלובלי".

החשוד, מוחמד יוסף חסנה, בן 45 מאיסטנבול, הובא למעצר בבריטניה ויישאר מאחורי סורג ובריח עד לסיום הליכי הסגרתו לניו יורק, שם יעמוד לדין. בשלב זה לא ידוע מי ייצג אותו בהליכים המשפטיים בארה"ב.

התובע האמריקני במנהטן, ג'יימי מקדונלד, פירט את שיטת הפעולה של חסנה והסביר כי הארגון שהקים היה למעשה חברת קש. לדבריו, תחת האצטלה של הגשת "סיוע הומניטרי", פעל חסנה באופן שיטתי כדי להעביר ציוד, מזון ומימון ישירות לידי ארגון הטרור, המוגדר בארה"ב כארגון טרור זר.

מחבלי חמאס גונבים משאיות עם סיוע הומניטרי בדיר אל בלאח

קשר ישיר להנהגה

מכתב האישום האמריקני עולה פרט מטריד הנוגע לקשריו העמוקים של חסנה עם צמרת חמאס. על פי הודעת הממשל האמריקני, חסנה עבד בשיתוף פעולה הדוק עם הנהגת חמאס, וספציפית עםראזי חמד- חבר הלשכה המדינית של הארגון ואחד מדובריו הבכירים והמוכרים ביותר. הקשר ההדוק בין השניים התקיים לפחות מאז שנת 2023.

קשר מ-2023. ראזי חמד,צילום: ללא קרדיט

כתב האישום נגד חסנה בניו יורק כולל שורת עבירות פדרליות חמורות: קשירת קשר למתן תמיכה חומרית לחמאס, קשירת קשר למימון טרור, ומימון טרור בפועל. כל אחד משלושת הסעיפים הללו נושא עמו עונש מרבי של 20 שנות מאסר, כך שאם יורשע, עשוי חסנה לבלות את שארית חייו בכלא האמריקני.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר