התקרית בהודו במהלכה בן מיעוטים הוציא את אחותו מהקבר. צילום: רשתות חברתיות

בהלה בסניף: גבר הביא את עצמותיה של אחותו כדי להוכיח לבנק שהיא מתה

גבר הודי מרקע שבטי הוציא את שרדיה של אחותו מהקבר על מנת לקבל מהבנק סכום של 19,500 רופי • בסניף המקומי אמרו לו כי עליו להביא את בעל החשבון והאיש, שאינו יודע קרוא וכתוב, הבין את הדרישה באופן מילולי מדי

סערה בהודו: בתקרית ביזארית, גבר במדינת אודישה עלה לכותרות לאחר שהביא את השלד של אחותו המתה לסניף הבנק שלו.

זעזוע בהודו%3A גבר הביא את עצמותיה של אחותו לבנק להוכיח שהיא מתה%2F%2Fרשתות חברתיות


התקרית התרחשה בסניף מאליפוסי של בנק גראמין באודישה,מדינת מחוז במזרח הודו, כך דיווחה סוכנות הידיעות PTI. הגבר, שזוהה כג'יטו מונדה, אמר למשטרה כי נקט בצעד זה לאחר שמנהלי הבנק אמרו לו להביא את בעל החשבון איתו.

על פי הדיווחים, בן ה-50 הביא את השלד כחלק מניסיונו למשוך את הכסף שהופקד על שם אחותו בבנק. מפקח תחנת המשטרה של פטנה, קיראן פראסאד סאהו, אמר כי הבנק לא הסביר את התהליך המתאים למשיכת הכסף לג'יטו.  העובדי םבבנק הגיבו בבהלה מוחלטת ונעלו את עצמם באחד מחדרי הסניף. 

האיש, חלק מאוכלוסיה שבטית שחיה בניתוק יחסי מהעולם המודרני, ביקש למשוך 20,000 רופי, כ-600 שקלים, מחשבון הבנק של אחותו הגדולה, קלרה מונדה, שמתה ב-26 בינואר.

"רצתי מספר פעמים לבנק, והאנשים שם אמרו לי להביא את בעלת החשבון כדי למשוך כסף שהופקד על שמה. למרות שאמרתי להם שהיא נפטרה, הם לא הקשיבו לי והתעקשו להביא אותה לבנק. לכן, מתוך תסכול, חפרתי את הקבר והוצאתי את השלד שלה כהוכחה למותה", אמר מונדה לכתבים.

במשטרה המקומית טוענים כי מדובר בטעות בתום לב של אדם "נאיבי" שלא מכיר את הלכות העולם המודרני ולא התכוון לפגוע באיש. בעקבות התקרית, גורמי משטרה התערבו והבטיחו לאיש השבט כי יסייעו במשיכת הכסף מחשבונה של אחותו המתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...