הגבר הבריטי משתולל בנמל התעופה. צילום: צילום מסך מתוך הרשת החברתית X

צפו: התפרע בנמל התעופה - ועלול להסתבך בגלל ויאגרה

גבר בריטי נעצר בהונג קונג לאחר שהשתולל בפראות • בסרטון שפורסם ברשתות החברתיות, נראה הגבר מפיל לקרקע את מכונות הצ'ק-אין ושובר אותן • בחיפוש בתיקו נמצאו כדורים שנחשבים בחוקי המדינה כרעל והוא עלול לעמוד בפני עונש מאסר

גבר בריטי בן 35 נעצר הבוקר (שני) בשדה התעופה הבינלאומי של הונג קונג בחשד לפגיעה בתשתיות המקום ובחשד להחזקת רעל - לאחר שתועד במצלמות ובסרטונים ויראליים הורס כעשר עמדות צ'ק-אין עצמאיות, כך דווח ברשת התקשורת המקומית Hong Kong Free Press.

על פי רשות שדה התעופה, האירוע התרחש בסביבות השעה 6:00 בבוקר ביום שני בטרמינל 1, באולם ההמראות. הגבר, שתואר לפני הרשויות כתייר בריטי, דחף והפיל את עמדות הצ'ק-אין, ולאחר מכן הרים עמוד מתכת והשתמש בו כדי לשבור את המכונות.

"צוותי הביטחון של השדה והמאבטחים הגיעו במהירות למקום, הזהירו את הגבר להפסיק את ההתנהגות והזעיקו את המשטרה", אמר דובר המשטרה, "המשטרה עצרה את הגבר ופתחה בחקירה". כוחות משטרה עצרו אותו באזור פריקת הנוסעים באוטובוסים של השדה.

במהלך החיפוש בתיקו נמצאו ארבעה כדורי ויאגרה אותם החזיק ללא מרשם רפואי. בהונג קונג נחשבת ויאגרה כ"רעל" כאשר היא מוחזקת ללא מרשם, עבירה שעונשה עד שנתיים מאסר וקנס של עד 100,000 דולר הונג קונגי (כ-40,000 שקל).

דיילות בשדה התעופה בהונג קונג, צילום: AP

המשטרה חוקרת את החשוד בחשד לגרימת נזק לתשתיות (criminal damage) ולהחזקת הרעל. על פי דיווחים בתקשורת המקומית, הגבר הגיע להונג קונג בנובמבר האחרון והיה אמור לשהות במקום כחצי שנה. הוא תכנן להמריא הבוקר, אך הגיע למקום במצב רגשי לא יציב, מה שהוביל ככל הנראה להתפרצות האלימות.

עד כה לא דווח על נפגעים בנפש כתוצאה מהאירוע, והפעילות בשדה התעופה לא נפגעה באופן משמעותי. חקירת המשטרה נמשכת, והרשויות טרם מסרו פרטים נוספים על מניע אפשרי או על מצבו הנפשי של החשוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...