"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
טראמפ שוחח פוטין: "צריכים תשובה ברורה מאיראן - ומהר" | התייחסות למתקפה האוקראינית
לפי הודעת טראמפ, השניים דנו במצב המלחמה באוקראינה אך ״השיחה לא תוביל לשלום מיידי״ • השיחה התקיימה שלושה ימים לאחר מבצע ״קורי עכביש״ האוקראיני, ולפי הנשיא האמריקני: "אמר, ובצורה מאוד נחרצת, שהוא יצטרך להגיב" • פוטין הציע להשתתף בשיחות הגרעין עם איראן: "לדעתי איראן מתמהמהת", הוסיף טראמפ
טראמפ ופוטין. צילום: אי.פי.אי/אי.פי

טראמפ שוחח פוטין: "צריכים תשובה ברורה מאיראן - ומהר" | התייחסות למתקפה האוקראינית

לפי הודעת טראמפ, השניים דנו במצב המלחמה באוקראינה אך ״השיחה לא תוביל לשלום מיידי״ • השיחה התקיימה שלושה ימים לאחר מבצע ״קורי עכביש״ האוקראיני, ולפי הנשיא האמריקני: "אמר, ובצורה מאוד נחרצת, שהוא יצטרך להגיב" • פוטין הציע להשתתף בשיחות הגרעין עם איראן: "לדעתי איראן מתמהמהת", הוסיף טראמפ

,עודכן
0השמעה
[object Object]

נשיא ארה״ב דונלד טראמפ ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין שוחחו היום (רביעי) בטלפון במשך כשעה ורבע, כך הודיע הנשיא האמריקני בפוסט ברשת החברתיתTruth Social.לפי הודעת טראמפ, השניים דנו במצב המלחמה באוקראינה אך ״השיחה לא תוביל לשלום מיידי״, ובנוסף על סוגיית הגרעין האיראני שבה טהרן ״מתמהמהת״, לדברי הנשיא.

השיחה התקיימה שלושה ימים לאחר מבצע ״קורי עכביש״ האוקראיני, שבו הותקפו ארבעה בסיסים של חיל האוויר הרוסי במרחקים של עד 4,700 ק״מ מגבול אוקראינה. במבצע, שתוכנן במשך שנה וחצי, נפגעו מפציצים אסטרטגיים רוסיים בנזק מוערך של לפחות שני מיליארד דולר. הנשיא האוקראיני זלנסקי טען כי 34% מצי המפציצים נושאי הטילים של רוסיה הושמד.

טראמפ כתב כי השניים דנו בתקיפה על המטוסים הרוסיים וכן ב״תקיפות שונות נוספות שמתרחשות משני הצדדים״. ״הנשיא פוטין אכן אמר, ובצורה מאוד נחרצת, שהוא יצטרך להגיב על התקיפה האחרונה בשדות התעופה״, ציין טראמפ. הנשיא האמריקני תיאר את השיחה כ״טובה״, אך הוסיף שהיא לא תוביל לפתרון מיידי של הסכסוך.

לגבי איראן כתב טראמפ כי ״הזמן אוזל בנוגע להחלטה של איראן על לנשק גרעיני, שחייבת להתקבל במהירות!", כתב טראמפ. הוא הדגיש בפני פוטין ש״איראן לא יכולה להחזיק בנשק גרעיני״, ולדבריו שני המנהיגים הסכימו בנקודה זו. פוטין הציע שישתתף בדיונים עם איראן ושהוא ״יכול, אולי, לסייע בהבאת העניין לסיום מהיר״, לדברי הנשיא האמריקני. ״לדעתי איראן מתמהמהת בהחלטתה בעניין החשוב הזה, ואנחנו נצטרך תשובה ברורה בפרק זמן קצר מאוד!״, סיכם טראמפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו