"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תושבים בקווקז בקריאה לפוטין: "רוצים ליישב באזורנו פליטים מעזה"
יותר מ-31 אלף איש חתמו בשלושה ימים בלבד על עצומה הקוראת להביא לצפון קווקז אלפי פליטים פלשתינים • "רבים מוכנים למסור להם את בתיהם, מורים מוגנים ללמדם רוסית, ומנהלי מרפאות פרטיות להעניק להם שירותים רפואיים"
נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, . צילום: אי.פי.איי

תושבים בקווקז בקריאה לפוטין: "רוצים ליישב באזורנו פליטים מעזה"

יותר מ-31 אלף איש חתמו בשלושה ימים בלבד על עצומה הקוראת להביא לצפון קווקז אלפי פליטים פלשתינים • "רבים מוכנים למסור להם את בתיהם, מורים מוגנים ללמדם רוסית, ומנהלי מרפאות פרטיות להעניק להם שירותים רפואיים"

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האם נמצא הפתרון לעזתים?בימים האחרונים עלתה ברוסיהעצומה, הקוראת לפוטין להביא לצפון קווקז אלפי פליטים פלשתינים מעזה. בתוך שלושה ימים, חתמו על העצומה יותר מ-31 אלף איש.

הפגנה אנטישמית בצפון קווקז | ערוץ הטלגרם VChK-OGPU

"אנחנו תושבי הרפובליקות הצפון-קווקזיות - דגסטן, צ'צ'ניה, אינגושטיה, קברדינו-בלקריה וקרצ'אי-צ'רקסיה - מוכנים לקבל פליטים נשים וילדים ולעשות כל שנדרש לנוחותם, רבים מוכנים למסור להם את בתיהם, מורים מוגנים ללמדם רוסית, ומנהלי מרפאות פרטיות להעניק להם שירותים רפואיים", נכתב בעצומה שהעלתה אישה בשם מרים אלייבה.

"יש לנו כפרים ריקים, שהתרוקנו ערב עזיבת התושבים, ולפי משאל רבים מוכנים לתת להם את בתיהם למגורים. על ידי אכלוס הכפרים נעזור לא רק לפליטים אלא גם נפתח חקלאות. לנוכח הדמיון התרבותי והדתי, פליטים פלשתינים ישולבו בקלות בחברה הקווקזית ואנו בטוחים שבעזרתנו יביאו תועלת".

פלשתינים חוצים את מעבר גבול רפיח, צילום: AP

העצומה נחתמת בקריאה לפוטין להתיר את הגעת הפליטים: "כאחד הבודדים שלא חשש להביע תמיכה בפלשתין. האזורים, שתושביהם מציעים עצמם כמארחים וקולטי פליטים, הם אלה שבהם נפוצו בשבועיים האחרונים פייקים על הגעת היהודים ועמו הלך רוח אנטישמי, שהסתיים בחיפוש היהודים בטיסות וסבתי מלון.

עד כה חתמו על העצומה כ-31.5 אלף איש והיעד החדש שלה הועלה ל-35 אלף. הסיכוי שהיא תיענה נשמע על פני הדברים קלוש, אבל אי אפשר גם לשלול זאת על הסף: בקרמלין עשויים להרים את הכפפה ולו לצורך יח"צ שיכה גלים בדרום הגלובלי בכלל ובעולם הערבי בפרט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...