"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ירדן: שרת ההסברה צולמה כשהיא דורכת על דגל ישראל
השרה, ג'ונמה ר'נימאת, ביקרה במטה האיגודים המקצועיים של ירדן • בכניסה למשרדים מוטבע לרוחב הרצפה הדגל בכחול לבן, והיא צעדה עליו
רגע התיעוד של ר'אנימאת דורכת על הדגל // צילום מחשבון האיגודים הירדנים בטוויטר

ירדן: שרת ההסברה צולמה כשהיא דורכת על דגל ישראל

השרה, ג'ונמה ר'נימאת, ביקרה במטה האיגודים המקצועיים של ירדן • בכניסה למשרדים מוטבע לרוחב הרצפה הדגל בכחול לבן, והיא צעדה עליו

, עודכן

שרת ההסברה ודוברת ממשלת ירדן, ג'ונמה ר'נימאת, ביקרה ביום שישי במשרדי האיגודים המקצועיים של ירדן בבירה עמאן וצולמה כשהיא דורכת על דגל ישראל המוטבע בכניסה לבניין.

האיגודים המקצועיים בירדן הם בין המתנגדים הגדולים להסכם השלום בין הממלכה ההאשמית וישראל וכן לכל סימן שלנורמליזציהבין המדינות. איגודים אלה מתנגדים כה חריפיםלהסכםעד כדי כך שהם משעים ומבטלים חברות באיגודים לכל חבר המביע תמיכה בהסכם השלום עם ישראל או מבקר ב"ישות הציונית הכובשת".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...