סעודיה: עונש מוות למעורבים ברצח ח'אשוקג'י
התביעה הכללית במדינה דורשת לגזור עונש מוות על חמישה חשודים במעורבות ברצח • בסעודיה טוענים: טרם קיבלנו חומרי חקירה מטורקיה
התביעה הכללית בסעודיה דורשת לגזור עונש מוות על 5 מ-11 החשודיםברצח העיתונאי הסעודי ג׳מאל ח'אשוקג'יבקונסוליה הסעודית באיסטנבול.
התביעה הכללית בסעודיה טוענת כי על אף פניות חוזרות ונשנותלרשויות באנקרה, טרם הועברו לתביעה הסעודית חומרי חקירה רלוונטיים בעניין רצח העיתונאי הסעודי.
יורש העצר הסעודי, מוחמד בן סלמאן,נתון לביקורת קשהמצד הקהילה הבין-לאומית בעקבות פרשיית רצח העיתונאי הסעודי ג'מאל ח'אשוקג׳י. בעקבות הפרשה, הורה לאחרונה המלך הסעודי, סלמאן אל-עזיז, על מינויו של שר חוץ חדש - איבראהים אל-עסאף, בעוד ששר החוץ היוצא עאדל אל-ג׳ובייר ימשיך לכהן כשר במשרד החוץ וכחבר ממשלה. כמו כן, החליף המלך את שר המשמר הלאומי ושר ההסברה של הממלכה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו