"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכיר הרשות הפלשתינית, סאיב עריקאת, במצב קריטי

החמרה נוספת במצבו של בכיר הרש"פ שחלה בקורונה • הוא הונשם והורדם בשל מצוקה נשימתית וזיהום חיידקי • "הוא מהווה אתגר עצום לטיפול בקורונה"

,עודכן
מורדם ומונשם. סאיב עריקאת, יו"ר הוועד הפועל של אש"ף, ברמאללה, בשנה שעברה // צילום: רויטרס // סאיב עריקאת, יו"ר הוועד הפועל של אש"ף, ברמאללה, בשנה שעברה

מצבו הבריאותי שלסאיב עריקאת, בכיר הרשות הפלשתינית שנדבק בקורונה לפני כשבוע ושהועבר לטיפול בבית החולים הדסה עין כרםבירושלים, הידרדר הבוקר (שני) ומצבו מוגדר קריטי. בשל מצוקה נשימתית, עריקאת הונשם והורדם.

"מר עריקאת מהווה אתגר עצום לטיפול בקורונה בהיותו מושתל ריאות עם דיכוי של המערכת החיסונית ועם זיהום חיידקי, בנוסף לקורונה", נמסר מבית החולים. "הדסה, עם רופאיה המקצועיים הבכירים ביותר, נמצאת בקשר רפואי בינלאומי לגבי מדיניות הטיפול בחולה מורכב כזה. הדסה תמשיך לעדכן את משפחתו כמקובל באשר למצבו, ותעדכן את הרשות הפלשתינית בהיותו בכיר שם".

עריקאת לצדו של יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן, ברמאללה, ב-2014 // צילום: איי.פי.
עריקאת לצדו של יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן, ברמאללה, ב-2014 // צילום: איי.פי.

עריקאת בן ה-65, יו"ר הוועד הפועל של אש"ף ויועצו הבכיר ומקורבו של יו"ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן, נמצא בקבוצת סיכון לקורונה גם בשל גילו, אך בעיקר בשל העובדה כי עבר ניתוח מורכב להשתלת ריאות בשנת 2014, לאחר שחלה בפיברוזיס ריאתי. הוא היה אמור לעבור את הניתוח בישראל, אולם בשל ביקורת פוליטית וציבורית שהתעוררה בעניין הוא העדיף להמשיך בטיפול בארצות הברית.

אתמול, לאחר הבהלתו של עריקאת לבית החולים הישראלי, טען דובר פ"תח מוניר אל-רג'וב כי העברתו לא קשורה להידבקותו בקורונה, אלא בשל השתלת הריאות שעבר. לדבריו, הדסה נבחר משום שמדובר במרכז הרפואי הקרוב ביותר לרשות שמכיל את הציוד הדרוש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר