"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בעזה הגיבו למותו של רוני דניאל: "תוקפנותו לא ידעה גבול"
ערוץ חדשות בטוויטר דיווח על מותו של העיתונאי הביטחוני הישראלי וכתב: "תושבי עזה יכלו לראות בהבעות פניו את תבוסותיה של ישראל והצנזורה שהפעילה"
העיתונאי רוני דניאל| צילום: גדעון מרקוביץ'

בעזה הגיבו למותו של רוני דניאל: "תוקפנותו לא ידעה גבול"

ערוץ חדשות בטוויטר דיווח על מותו של העיתונאי הביטחוני הישראלי וכתב: "תושבי עזה יכלו לראות בהבעות פניו את תבוסותיה של ישראל והצנזורה שהפעילה"

,עודכן
0השמעה

תגובות ראשונות בקרב הפלשתינים למותו של העיתונאי הביטחוני הישראלי, רוני דניאל, שהלך לעולמו היום והוא בן 73.

אתר החדשות "עזה עכשיו" פרסם ברשת החברתית טוויטר טקסט קצר ליד תמונתו של דניאל, שבו גינה את "התוקפנות וההסתה של דניאל" וטען כי הבעות פניו שיקפו את מצבה הצבאי של ישראל.

"למדנו לזהות את מצבו של הכיבוש מהבעות פניו של רוני דניאל. ככל שהיה יותר מדוכדך, כך ידענו שצבא הכיבוש ספג מפלה והצנזורה שהופעלה על המקרה היתה חמורה", נכתב בציוץ של אתר החדשות.

"תושבי עזה למדו להכיר את התוקפות של רוני דניאל, עם ההסתה המתמידה שלו להפצצות והרס, שלא ידעה גבול", נכתב בעמוד הטוויטר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו