"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד דרמטי: פיצוץ קטע את שידור "אל-מנאר" בנבטיה

התקשורת הלבנונית פרסמה סרטון שבו נראה שדר ערוץ "אל-מנאר" של חיזבאללה, עלי שביב, כשהוא מתכונן לשידור בנבטיה • לקראת סוף הסרטון נשמע פיצוץ עז, התמונה נקטעת ומופיע מסך "no input signal" • לפי הדיווחים, שביב והצלם מוחמד ברג'אווי נפצעו

שחר קליימןכתב לענייני ערבים
|עודכן:
0השמעה
שדר "אל-מנאר" רגע לפני הפיצוץ , רשת X
שדר "אל-מנאר" רגע לפני הפיצוץ| צילום: רשת X

התקשורת הלבנונית פרסמה היום (שני) סרטון שבו נראה שדר ערוץ "אל-מנאר" של חיזבאללה, עלי שביב, כשהוא מתכונן לשידור בנבטיה כשמאחוריו חיל האוויר הישראלי מפציץ את האזור.

תיעוד: שדר "אל-מנאר" מתכונן לשידור - ואז פיצוץ עז בנבטיה // רשת X

לפי הדיווחים, בסרטון נראה השדר יחד עם הצלם מוחמד ברג'אווי, וככל הנראה ממתינים לעלות לשידור. לקראת סוף הסרטון נשמעת שריקה, ולאחריה נראה פיצוץ עז בעיר. מיד לאחר הפיצוץ התמונה נקטעת ומופיע מסך "no input signal". לאחר האירוע, צוין כי השדר והצלם נפצעו.

התקיפות בנבטיה נמשכו גם במהלך הלילה,כלי תקשורת לבנוניםדיווחו על תקיפת רכב בכפר רומאן שבמחוז נבטיה, שבזירתו אותר לפחות הרוג אחד. בהמשך הלילה דווח על תקיפה נוספת שכוונה לעבר מבנה מגורים בכפר, ובה איתרו כוחות ההצלה הרוגים נוספים.

סוכנות הידיעות הלבנונית דיווחה על 11 הרוגים בתקיפות על המבנה והרכב בכפר רומאן במחוז נבטיה.

על פי דיווח בעיתון הלבנוני "א-נהאר", מספר ההרוגים הכולל בשתי התקיפות הליליות בכפר עומד על עשרה בני אדם, לצד שבעה פצועים נוספים שפונו לקבלת טיפול רפואי בבתי החולים באזור.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר